window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Grupul Agora organizeaza joi, 14 octombrie 2010, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Virtualizare. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Motivatiile achizitiilor de solutii IT sunt tot mai dependente de reducerea costurilor, de securitatea infrastructurii si de eficienta administrarii IT. Multe firme sunt sensibile la nevoile de securitate, confidentialitate si acces selectiv. In acelai timp, in urmatorii 5 ani o buna parte din companii planifica schimbari de infrastructura IT (schimbari de PC-uri sau laptop-uri din organizatie).

Nu putine sunt companiile care dispun de angajati care lucreaza remote sau in deplasare, sau lucreaza cu sub-contractanti, in ambele cazuri nevoia de securitate si confidentialitate fiind absolut prioritara. Iar aceleai studii axate pe beneficiari arata ca responsabilii IT din companii considera drept strategice valori precum costul redus, usurinta de administrare, nevoia de raspuns rapid la cerere, controlul asupra utilizatorilor finali.

In cadrul Conferintei de Tehnologie Agora, reprezentantii companiilor Vmware, HP Romania, Microsoft Romania, Genesys Distributie si Softline International vor vorbi despre cum pot fi reduse costurile de operare, cum poate fi simplificata infrastructura IT i cum poate fi imbunatatit accesul si administrarea serverelor si a resurselor de stocare din cadrul unei companii, indiferent de marimea acesteia.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ARIES, ANIS, Byblos, iNES, DigiSign.

Despre Conferintele de Tehnologie Agora
Conferintele de Tehnologie Agora reprezinta o suita de manifestari menite a prezenta solutii concrete pentru administratia publica centrala si/sau institutiile financiar-bancare, telecom, utilitati si marile companii. Conferintele de Tehnologie Agora sunt organizate in Bucuresti si se adreseaza factorilor de decizie si directorilor IT din marile corporatii.
Detalii la www.agora.ro .

Go to Top