Vizita la proiectele Regio implementate in judetul CalarasiAgentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, a organizat in data de 4 octombrie a.c, o vizita la proiectele implementate cu sprijin nerambursabil din Regio in judetul Calarasi. Scopul acestei actiuni a fost de a prezenta mass-mediei din Calarasi stadiul implementarii proiectelor si, implicit, impactul Regio la nivel judetean.

Cu aceasta ocazie au fost prezentate jurnalistilor patru proiecte ce se deruleaza cu finantare europeana nerambursabila prin Regio. Primul proiect vizitat a fost „Igiena si confort, necesitate zilnica”, al carui beneficiar este SC SOFTSENSE SRL Calarasi. Valoarea totala a investitiei este de 691.201,11 lei, din care valoarea totala a asistentei nerambursabile este de 557.420,25 lei. Obiectivul general al acestui proiect este cresterea competitivitatii firmei SOFTSENSE SRL pe piata consumabilelor igienico-sanitare, prin achizitionarea unei linii tehnologice performante de procesare a hartiei.

Cel de-al doilea proiect vizitat a fost Reabilitarea, modernizarea si echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean Calarasi, al carui beneficiar este