Vizita la proiectele Regio implementate in judetul Ialomita!In data de 19 octombrie, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional, a organizat un eveniment de promovare a rezultatelor proiectelor implementate cu sprijin nerambursabil Regio in judetul Ialomita. Realizarea acestei actiuni a avut ca scop de a prezenta ziaristilor stadiul implementarii proiectelor si, implicit, impactul fondurilor structurale la nivel judetean.

In acest context, jurnalistii ialomiteni au fost informati cu privire la rezultatele celor 17 contracte cu finantare Regio ce se deruleaza in prezent. Astfel, sprijinul financiar nerambursabil obtinut de beneficiari va contribui la reabilitarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea si echiparea infrastructurii serviciilor sociale, la dotarea cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta, sprijinirea dezvoltarii mediului privat, precum si la dezvoltarea turismului.

A doua parte a intalnirii a fost dedicata vizitarii mai multor obiective finantate din Regio. Prima deplasare cu jurnalistii a avut loc la sediul Centrului comunitar al persoanelor in varsta din municipiul Slob