window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vodafone România a primit certificarea pentru performanţă serviciilor de Date şi Telefonie în România

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Vodafone România a fost certificată pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă, după măsurări efectuate în toate reţelele mobile din România.

“Strategia noastră este de a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă de reţea din România şi acest certificat furnizat de către un auditor independent ne confirmă eforturile continue şi demonstrează avansul Vodafone la nivelul întregii pieţe. Încă de la lansarea Supernet™ 4G, am observat că traficul de date creşte constant, în timp ce expansiunea continuă a reţelei 4G a determinat o creştere substanţială atât a consumului de date 4G, cât şi a numărului de utilizatori 4G”, a declarat Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone România.

În comparaţie cu alte reţele din România, măsurătorile arată că reţeaua Vodafone România a obţinut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât şi pentru cele de telefonie, în testul Mobile Benchmark România, desfăşurat de auditorul independent P3 communications.

În urmă dezvoltărilor continue ale Supernet™ 4G şi a extinderii reţelei 4G, utilizatorii Vodafone România se bucură acum de cea mai  bună experienţă de voce şi date, în reţelele 2G, 3G şi 4G.

Campania de testare a reţelelor s-a desfăşurat în Arad, Bacău, Brăila, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara, precum şi pe şoselele dintre aceste oraşe.

Metodologia testării, precum şi traseele şi zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications.

Aceasta este cea de-a cincea certificare furnizată companiei Vodafone România de către P3 communications, în urmă măsurătorilor performanţei reţelei. Noul certificat este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 443 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top