Clienții Vodafone România sub 24 de ani, fie că sunt abonați sau utilizatori ai Cartelei Vodafone, pot beneficia de bonusuri și oferte exclusive pe care le pot accesa printr-o nouă aplicație, Vodafone Shake, adaptată nevoilor acestei categorii de vârstă.

Utilizatorii Vodafone Shake pot să-și activeze gratuit un bonus de 10 GB, săptămânal, pentru a fi tot timpul contectați, precum și pachetul cu cele mai populare aplicații de social media, primind astfel trafic nelimitat pentru utilizarea acestora. Tinerii beneficiază de asemenea, direct în aplicație, de oferte speciale pentru opțiunea Music, ce include aplicațiile favorite de streaming de muzică, pe care le pot utiliza fără a consuma trafic de date. Bonusurile gratuite pot fi activate săptămânal, iar opțiuniea pentru aplicațiile de muzică pentru o zi sau o săptămână.

La finalul perioadei, utilizatorii pot reactiva ofertele urmând în aplicație aceiași pași parcurși inițial.

Ofertele sunt valabile pentru toți utilizatorii aplicației, abonați sau utilizatori ai Cartelei Vodafone. Numele de Vodafone Shake vine de la metoda inedită și amuzantă folosită pentru activarea ofertei selectate: utilizatorul trebuie să scuture telefonul până la obținerea confirmării de activare.

Activarea gratuită a pachetului de aplicații pentru social media sau a bonusului de 10 GB prin Vodafone Shake poate fi făcută cu o ofertă de minimum 5 euro, activă în contul unui utilizator al Cartelei Vodafone sau cu orice abonament Vodafone. Pachetul pentru aplicațiile de muzică poate fi accesat fără a se aplica cerința ofertei minime active pentru Cartela Vodafone.

Aplicația Vodafone Shake poate fi descarcată din Play Store, pentru Android și din App Store, pentru iOS, clienții Vodafone România putând intra în aplicație direct prin contul de Facebook.

Pentru a face dovada vârstei și a primi acces la bonsurile și ofertele speciale dedicate tinerilor sub 24 de ani, este nevoie ca utilizatorii să-și adauge numărul de telefon Vodafone și codul numeric personal, aplicația reținând doar vârsta utilizatorului. După verificare, utilizatorul este direcționat către pasul de alegere a ofertei, care poate fi activată direct în aplicație.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 48 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 30 septembrie 2017, Vodafone Group avea 522,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 18,8 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.