În campania specială de Paște, Vodafone România lansează serviciul gratuit Ofertă în avans, o premieră pe piața telecomunicațiilor, prin care utilizatorii de cartele preplătite au posibilitatea să rămână conectați în rețea și să beneficieze de reactivarea ofertei existente, chiar dacă nu au credit suficient pe cont. Vodafone România integrează astfel în oferta pentru cartele o opțiune disponibilă, prin tradiție, doar pentru abonații serviciilor mobile.

Prin noul serviciu, atunci când creditul utilizatorilor Cartelei Vodafone devine insuficient, oferta este reînnoită automat, aceștia primind astfel un credit în avans care va fi scăzut din următoarea reîncărcare. Tot ce trebuie să facă este să reîncarce în următoarele șapte zile, pentru a putea folosi în continuare beneficiile incluse în ofertă.

Noul serviciu este disponibil atât pentru clienții existenți, cât și cei noi care au avut cel puțin două activări consecutive ale unei oferte. Acesta poate fi activat trimițând textul „Da” la numărul 366, ca răspuns la un SMS pe care clienții îl primesc pentru inițierea serviciului.

Prin noua ofertă lansată în campania de Paște, clienții Cartelei Vodafone pot, de asemenea, să beneficieze de un bonus de 80.000 MB, cu valabilitate de 90 de zile, pe care îl primesc la prima activare a unei oferte de minimum 6 euro: 50.000 MB se primesc automat la activarea ofertei, iar restul de 30.000 MB sunt oferiți în cadrul campaniei „Net Folosești, Net Primești” și se primesc la trimiterea unui SMS cu textul „Da” la 2777. Detaliile complete ale ofertei sunt disponibile pe pagina Vodafone România, la www.vodafone.ro/ofertainavans.

Oferta de care pot beneficia utilizatorii Cartelei Vodafone este susținută de o campanie de promovare construită în jurul mesajului „Rămâi conectat chiar și când nu reîncarci”, derulată pe TV, radio, outdoor, în cinema și în mediul digital. Publicul îi va reîntâlni în materialele campaniei pe cântăreața Antonia și vloggerul BRomania.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 26 de țări, 49 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 19 țări. La 31 decembrie 2017, Vodafone Group avea 529,1 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,3 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.