window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vodafone România lansează un abonament social, dedicat persoanelor surdo-mute, ce include şi o aplicaţie SOS

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Vodafone România lansează astăzi un abonament social care răspunde nevoilor de comunicare ale persoanelor surdo-mute şi include, gratuit, smartphone-ul Vodafone Smart 4, cu aplicaţia pentru situaţii de urgenţă SOS surdo-muţi, dezvoltată în colaborare cu Fundaţia Vodafone România, pre-instalată.

Abonamentul, în valoare de 5,5 Euro (fără TVA), include SMS-uri nelimitate în reţeaua Vodafone, 25 de minute naţionale, 100 MB trafic de date şi 100 de SMS-uri naţionale, alături de smartphone-ul Vodafone Smart 4.

Pe smartphone, persoanele surdo-mute au, pre-instalată, aplicaţia SOS surdo-muţi, care îşi dovedeşte utilitatea în situaţiile de urgenţă. Astfel, Fundaţia Vodafone România, în colaborare cu Asociaţia Samaritenilor din România, a dezvoltat un sistem de comunicare şi avertizare în timp real, care se încadrează în standardul Total Conversation- Sign, Type and Speak, sistem ce asigură autonomia unei persoane cu deficienţe de auz şi vorbire în a solicita ajutor de urgenţă independent prin mesaje generice predefinite. Prin noua aplicaţie, utilizatorii au acces la un call-center specializat, dedicat, accesibil non-stop.

Peste 300 de utilizatori au optat deja pentru noile abonamente sociale însoţite de aplicaţia SOS surdo-muţi, iar judeţele cu cei mai mulţi beneficiari sunt Tîrgu Mureş, Oradea, Arad, Iaşi şi Timişoara. Aplicaţia şi-a demonstrat deja utilitatea, iar 3 persoane au primit ajutor în regim de urgenţă medicală.

Aplicaţia SOS surdo-muţi permite unei persoane cu deficienţe de auz şi vorbire să transmită către un dispecerat informaţii despre o situaţie de urgenţă. Aplicaţia asigură transmiterea de informaţii legate de starea de sănătate a utilizatorului către operatorii din dispecerat prin mesaje generice predefinite şi are o gama largă de opţiuni, asigurând transmisia alertei de urgenţă pentru organele de ordine publică şi pentru pompieri.

SOS surdo-muţi asigură autonomia fiecărei persoane cu deficienţe de vorbire şi auz, acestea putând solicita ajutorul de urgenţă, independent, chiar şi într-o stare de sănătate şi conştientă alterată, prin mesaje generice predefinite. De asemenea, transmiterea mesajului text ajută salvatorii la accesul la informaţii vitale pentru sănătatea utilizatorului aplicaţiei, în caz de intervenţie medicală.

Aplicaţia este compatibilă cu terminalele cu sistem de operare Android şi este pre-instalată pe smartphone-urile Vodafone Smart 4 ale utilizatorilor noului abonament social.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 54 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 445,8 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top