window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vodafone România lansează YOU, primul produs dedicat exclusiv adolescenţilor

  • aaa_Advertising4U.ro-Platforma _de_Promovare_ONLINE

Vodafone România anunţă lansarea unui produs inovator pe piaţa telecom – YOU, care îmbină beneficiile atractive ale Cartelei Vodafone cu o aplicaţie mobilă unică ce le permite tinerilor între 14 şi 20 de ani să socializeze, pe baza pasiunilor comune. În plus, utilizatorii activi sunt răsplătiţi pentru fiecare acţiune în aplicaţie şi pot câştiga beneficii suplimentare şi numeroase premii zilnice.

YOU by Vodafone a fost dezvoltat împreună cu tinerii cu vârste între 14 şi 20 de ani, în cadrul unor sesiuni de testări şi workshop-uri şi este un produs creat exclusiv pentru adolescenţi şi inspirat direct din stilul lor de viaţă.

Pentru a se înscrie în YOU, utilizatorii trebuie să încarce orice Cartelă Vodafone cu 6 euro credit şi să trimită codul numeric personal, prin SMS, la 2700. După trimiterea SMS-ului, dacă utilizatorii au vârstă cuprinsă între 14 şi 20 de ani, beneficiile YOU sunt activate automat. Tinerii care deţin Cartela Vodafone, dar şi cei care nu au achiziţionat încă o cartelă de la Vodafone, pot descarca aplicaţia mobilă “YOU by Vodafone” din Google Play şi App Store şi îşi pot îmbogăţi experienţa Facebook cu funcţionalităţi unice de localizare şi socializare, la nivelul liceului în care învaţă şi al oraşului în care locuiesc. Ulterior, utilizatorii pot intra în posesia premiilor zilnice şi a beneficiilor suplimentare acumulate, doar activând extraopţiunea “YOU” pe Cartela Vodafone.

“YOU by Vodafone este o nouă experienţă, concepută special pentru tinerii sub 20 de ani. Această generaţie relaţionează şi comunică într-un mod deosebit, de aceea am ales să devenim o parte mai importantă din viaţă lor, oferindu-le experienţă digitală şi socială pe care şi-o doresc. Cu YOU, oferim tinerilor un produs atractiv – o cartelă cu cele mai bune beneficii digitale din piaţă şi o aplicaţie mobilă integrată cu Facebook care îi ajută să socializeze cu prietenii lor, de aceeaşi vârstă.” a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

Extraopţiunea YOU, în valoare de 6 euro, permite utilizatorilor accesul la un fond comun de beneficii: 2000 de MB/Minute/SMS ce pot fi folosite pentru trafic de date, apeluri naţionale şi internaţional fix sau SMS-uri naţionale. În plus, extraopţiunea include convorbiri şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Vodafone şi acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicaţia mobilă Zonga, primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzical, de peste 27 de milioane de melodii.

Aplicaţia YOU by Vodafone, disponibilă pe Android şi iOS, oferă tinerilor posibilitatea de a-şi găsi prieteni noi, în funcţie de pasiunile lor comune , precum şi crearea unor grupuri şi evenimente. În urma acţiunilor desfăşurate în aplicaţie, toţi utilizatorii vor acumula puncte, ce se pot transforma în unităţi – până la 1000 MB, minute sau SMS-uri naţionale pe luna. Cei care acumulează cele mai multe puncte pot câştigă premii zilnice, cum ar fi căşti, gadget-uri şi accesorii pentru smartphone. În plus, utilizatorii pot câştiga excursii de 3 zile, la Costineşti, în “Casa YOU”, pentru un grup de 6 prieteni, în perioada 1 iulie – 30 august.

Programul YOU beneficiază de o amplă campanie de comunicare, începând cu luna mai, în mediile TV, online, social media şi în-store. Mai multe informaţii pot fi găsite pe website-ul YOU: you.vodafone.ro şi pe pagina de Facebook dedicată: www.facebook.com/YouByVodafone

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 decembrie 2014, Vodafone avea 444 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 11,8 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.vodafone.com.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top