• Clientii Vodafone live! pot urmari pe telefonul mobil programul turneului, evolutia scorului si cele mai importante momente din cadrul competitiei
  • Vodafone organizeaza Women’s Day, o zi speciala, dedicata femeilor, precum si Journalists’ Tournament
  • La standul Vodafone, spectatorii pot interactiona cu participantii la turneu

Bucuresti, 17 august 2011 – Vodafone Romania sponsorizeaza prima editie a BRD Nastase Tiriac Trophy, care are loc in perioada 17 – 25 septembrie 2011, la Arenele BNR din Bucuresti. In cadrul acestui turneu, Vodafone organizeaza Women’s Day, o zi dedicata special femeilor pasionate de tenis, precum si Journalists’ Tournament, competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis. Vodafone este pentru a unsprezecea oara consecutiv partener al singurului turneu de 250 de puncte ATP din Romania.

In data de 23 septembrie, in cadrul Women’s Day, 1.000 de femei pasionate de tenis vor avea acces gratuit la turneu si vor putea participa la o sesiune foto alaturi de Horia Tecau, iar Vodafone pregateste si multe alte surprize.

De asemenea, in perioada competitiei, Vodafone Romania va organiza Turneul Jurnalistilor, ce incepe in data de 22 septembrie, cu participarea deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

Clientii Vodafone Romania vor avea acces, prin portalul mobil Vodafone live!, la o galerie de imagini de la turneu si vor putea urmari programul competitiei, precum si rezultatele inregistrate.

La standul Vodafone Romania, in fiecare zi, spectatorii vor putea interactiona cu participantii la turneu, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe. In plus, la stand vor fi expuse trofee importante castigate de cunoscuti tenismeni romani,

Pe toata perioada turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Vodafone ofera acces la Internet, in Centrul de Presa.

Vodafone Romania
este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu un numar de 381 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrat la 30 iunie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.

Go to Top