window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vrei sa te lasi de fumat ? Primul pas ar fi sa scapi de mirosul neplacut de tigari din masina !

Mr CAPEchipa de tehnicieni Mr CAP specializata in Suedia  iti recomanda serviciul SmellStop™.

SmellStop™ este un tratament  patentat Mr CAP ce are menirea de a elimina mirosurile cele mai neplacute de la fum de tigara, resturi de mancare, animale, urina ,incendiu, etc.

Activarea serviciului SmellStop are loc doar dupa ce este efectuat serviciul InteriorService™ ce presupune parcurgerea mai multor pasi. Pentru inceput se efectueaza tratamentul NewMatizing™ ce constă într-o curăţare chimică in detaliu a tuturor suprafetelor de textil. Substanţele utilizate pătrund adânc în fibrele materialelor, nu doar la suprafaţa acestora şi pot îndepărta petele cele mai dificile de la mâncare, băutură, ulei sau alte tipuri de grăsimi. Ulterior, acestea sunt impregnate cu UG-2™ , o substanţă care acţioneaza precum un scut de protecţie invizibil, făcând că interiorul să fie mai uşor de aspirat şi menţinându-l curat pentru mai multă vreme. Dacă tapiţeria este din piele, programul LeatherCare™ & InteriorService™ are menirea de a-i reda aspectul natural, de a o proteja  împotriva apariţiei crăpăturilor si depunerii petelor.

Dupa curatarea si tratarea in detaliu a tuturor elementelor de interior, tratamentul SmellStop™ este activat timp de 8-9 h. Rezultatul? Aer improspatat, bacterii eliminate, interior curat, siguranta si confort sporit.

De retinut este faptul ca nu se folosesc substante ce contin parfum pentru acoperirea mirosului neplacut!

Timp executie: cca 1-2 zile, in functie de intensitatea mirosului.

Serviciile si produsele patentate create in laboratorul propriu & experienta tehnicienilor justifica astfel pozitionarea Mr CAP ca lider pe piata suedeza pe segmentul de ingrijire al automobilelor.

CONTACT:
Şoseaua Pipera Nr.48, sector2, Bucureşti
Tel: 021.232.07.81
http://revista.mrcap.com
master.romania@mrcap.com

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top