window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Vulpoi & Toader ManagementGrupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM), una dintre cele mai mari si de succes grupuri de companii cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata serviciilor de contabilitate, audit, consultanta financiara si contabila, anunta o cifra de afaceri pentru anul 2010 de 8,467,857 RON (aproximativ 2 milioane de euro) in crestere cu 32% comparativ cu anul 2009.

Marcel Vulpoi, managing partner Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat cu privire la rezultatele companiei in anul 2010: “Rezultatele VTM de anul trecut confirma promisiunea facuta clientilor nostrii de a fi in continuare un partener strategic pentru ei. Credem ca este sarcina noastra sa oferim servicii care sa aduca cele mai mari beneficii clientilor nostri”.

Infiintata in anul 2004, Vulpoi & Toader Management (VTM) este cea mai mare companie cu capital integral romanesc care ofera servicii de tipul “one stop shop” in domeniul financiar contabil si al consultantei de afaceri prin intermediul unei echipe multidisciplinare de 70 de profesionisti. Portofoliul de clienti VTM numara aproximativ 200 de companii, printe care Nova Imobiliare, Master Chem Oil SRL, Bear Projects SRL, Medicare Technics, Spider Stores.

Serviciile oferite de VTM acopera o gama variata de domenii, de la servicii de contabilitate, consultanta fiscala si financiara, control fiscal, audit contabil si evaluare, pana la consultanta in aria resuselor umane, asistenta juridica si consultanta pentru accesarea de fonduri europene.

Go to Top