window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Webinar gratuit – Integrarea Proceselor de Management al Talentelor

  • Webinar gratuit – Integrarea Proceselor de Management al Talentelor

Webinar gratuit – Integrarea Proceselor de Management al Talentelor

Acumen Integrat organizeaza in data de 7 Mai, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit Integrarea Proceselor de Management al Talentelor.

Webinarul va fi sustinut de Mihaela Bacanu organizator, conceptor si consultant de formare in cadrul The KPI Institute, autoritatea globala in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta. Activitatea sa de cercetare in domeniul productivitatii si performantei personale s-a materializat in dezvoltarea a doua carti electronice referitoare la implementarea de obiceiuri productive.

Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste managementul talentelor.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al talentelor, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata urmatoarele teme:brandul de angajator de top, activitatile necesare de implementat ca si angajator de top, oportunitatile de implicare si pozitionare ca si angajator de top, bune practici pentru pozitionarea ca si angajator de top

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2637139423088714497

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.
In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.
Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top