WEEKEND INCENDIAR CU CATALIN BOTEZATU @ SUMMER CRUSH MAMAIA / Mamaia / 23-24 iulie 2010

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/WEEKEND INCENDIAR CU CATALIN BOTEZATU @ SUMMER CRUSH MAMAIA / Mamaia / 23-24 iulie 2010

Cel mai cunoscut designer roman in tara si peste hotare, isi invita fanii vineri, pe 23 iulie la clubul Summer Crush din Mamaia pentru a se distra impreuna la Glamour Night by Catalin Botezatu.

Este un party la care sunteti asteptati sa veniti imbracati cu cele mai incantatoare tinute si accesorii din garderoba dumneavoastra. Petrecerea este urmata a doua zi, sambata, pe 24 iulie,de un Fashion Show by Catalin Botezatu care va avea loc la Crush Beach din Mamaia, locatie aflata chiar in fata clubului Summer Crush. Cele doua evenimente prezentate de Catalin Botezatu sunt o avanpremiera la Fashiontv Summer Festival, care va avea loc la sfarsitul lunii la Grand Rex Hotel Mamaia.
Incepand din acest an, clubul SUMMER CRUSH din Mamaia s-a asociat cu Catalin Botezatu, care va patrona o serie de evenimente de inalta clasa ce se vor desfasura in club si pe plaja din fata clubului.

Ne dorim ca prin asocierea cu Catalin Botezatu, cel mai emblematic creator de moda din tara noastra, sa cream o serie de evenimente, care sunt sigura ca vor ramane in memoria clientilor nostri ca momente de referinta pentru multi ani de acum incolo, a declarat Mirela Matichescu, managing partner al Summer Crush Mamaia.

REZERVARI: 0724.918.263, 0733.988.556

www.clubcrush.ro
rezervaricrush@gmail.com
http://www.clubcrush.ro

2014-02-11T18:34:59+02:0023 iulie 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|Tags: , , , , , |
Go to Top