WoPA a fost desemnata agentia consultantului farmaceutic MedMen

Acasa/business / banci / asigurari / finante, COMUNICATE DE PRESA, media / publicitate, Stiri de BUSINESS/WoPA a fost desemnata agentia consultantului farmaceutic MedMen

WoPA a fost desemnata agentia consultantului farmaceutic MedMen

WoPA (Weapons of Public Attraction) a fost desemnata agentia de comunicare a companiei de consultanta farmaceutica MedMed si va administra integral contul de comunicare –  prin servicii de strategie, creatie, ATL, online, PR sau proiecte speciale.

Este un cont incitant, atat din punctul de vedere al unui jucator nou intrat pe piata, deci cu perspective extraordinare de dezvoltare,  cat si din punct de vedere strategic si creativ – avand in vedere ca publicitatea specifica sectorului farmaceutic si medical sunt strict reglementate, deci cu atat mai interesante”, spune Ionut Datcu, managing partner WoPA.

Identitatea companiei MedMen a fost construita pentru a reda o imagine dinamica si proaspata si, in acelasi timp, consistenta unei companii cu expertiza si background pe piata locala.

WoPA semneaza logo-ul corporate al companiei, precum si elementele declinate de identitate pentru mediul online si print (website corporate, elemente de stationery, etc.).  

Echipa care gestioneaza contul MedMen din partea agentiei WoPA este reprezentata de Luca Bulacu – director de creatie, Mihai Gheorghiu – art director, Adrian Dragan – senior copywriter, Ionut Datcu – strategie si Magda Schnell – senior account manager.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

MedMen Experts, companie infiintata in 2011 de unul dintre cei mai experimentati manageri pe piata farmaceutica locala (Cristian Florea, fost manager in cadrul Bayer Romania, Pfizer, GlaxoSmithKline), ofera servicii complexe de consultanta producatorilor si distribuitorilor de medicamente care doresc sa acceseze piata locala sau celor deja existenti pe piata – de la strategia de inregistrare sau de intrare a unui produs farmaceutic pe piata, business development, marketing si promovare si pana la gestionarea intregului proces de distributie.

                                                                                                               

Despre WOPA (Weapons of Public Attraction)

WOPA este o agentie de comunicare integrata, cu expertiza in domeniile comertului electronic, FMCG, real-estate, IT&C, farmaceutice, energie, s.a.

Portofoliu de clienti: eMAG, Colgate – Palmolive, VB Leasing, Siemens, Eco-Rom Ambalaje, Ionescu si Sava – Societate Civila de Avocati, Electrolux, Inditex, BRD, Bayer, s.a.

Pentru informatii suplimentare:

Simona Buta, WOPA (Weapons of Public Attraction), 0728 711 820, simona@wopas.ro

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!

Go to Top