window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Wordland organizeaza tabere de engleza pentru copii (Moeciu, jud. Brasov)

Din 2004, peste 500 de copii au beneficiat de taberele de limba engleza organizate de Wordland (www.wordland.ro) la Moeciu, langa Bran, in judetul Brasov.

Perioadele de desfasurare si programul pentru 2010, precum si galerii foto graitoare pentru taberele organizate in anii precedenti sunt disponibile pe site-ul Wordland, in sectiunea Tabere de vara in limba engleza (http://wordland.ro/mp/mpage/62).

In iulie si august 2010, copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani vor beneficia de lectii de limba engleza, activitati creative, lectii de gatit, ateliere de pictura si tamplarie, petreceri, dansuri si jocuri, vizite turistice si drumetii, calarie, activitati sportive in aer liber si la sala de sport.

Timp de o saptamana (de duminica pana duminica), copiii invata engleza, se joaca, fac sport si se distreaza sub supravegherea atenta a doi traineri, un bucatar, un sofer si un administrator. Capacitatea maxima per grupa este de 15 copii.

Pretul taberei este de 300 euro si include: cazarea pentru cele 7 nopti, 2 ore de curs dimineata si 2 seara, materialele de curs, cele 3 mese din timpul zilei plus 2 gustari intre mese, transportul pentru excursiile pe care le organizam pe parcursul saptamanii (la castelul Bran, pestera Dambovicioara, manastirea Sambata de Sus), materialele pe care le vor utiliza copiii la proiectele creative si activitatile suplimentare, picnicul si carnavalul taberei. Pretul nu include transportul spre si dinspre Moeciu; copiii vor fi adusi acolo de catre parinti.

Pentru inscrieri, contactati-ne la email administrator@wordland.ro sau la 021.224-14-43.

Va asteptam copilasii cu drag!

Laura Putinianu – Director tabere Wordland
Tel: +40 21.224.14.43 begin_of_the_skype_highlighting+40 21.224.14.43end_of_the_skype_highlighting
office@wordland.ro
http://www.wordland.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top