window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Workshop de tobe cu Sergio Ponti + Concert Sunset @ TimisoaraWorkshop de tobe cu Sergio Ponti + Concert Sunset @ Timisoara

@ 12th House – str. Laszlo Szekely nr. 1 – fosta Zoe

@ 18.00 | 05 ianuarie 2012

Tobosarul de origine italiana Sergio Ponti va sustine joi, 5 ianuarie 2012, la ora 18, un workshop de tobe in localul timisorean Scart, loc lejer (str. Laszlo Szekely nr. 1 – fosta Zoe). Workshop-ul este destinat atat tobosarilor de orice nivel, cat si publicului interesat de tobe, percutie sau ritm. Tobosarii sunt rugati sa aduca bete de tobe si un pad de exercitii (practice pad). Fiecare participant va primi un dosar cu exercitii si sugestii.
Workshopul va fi urmat de un concert / jam session cu formatia de post-rock experimental Sunset in the 12th House la ora 21.
Intrarea la eveniment este de 15 Lei. Rezervari se pot face la numarul 0751 892 340. Capacitatea spatiului este limitata.

Sergio Ponti s-a nascut in 22 iunie 1980 in Moncalieri, Italia. Este tobarul formatilor Sunset in the 12th House (experimental post-rock, Timisoara) si Syne (post-progressive rock, Torino). A cantat in numeroase turnee cu chitaristul Mike Keneally (Frank Zappa), cu grupul de technical death metal Illogicist si cu renumitul grup de jazz / metal Ephel Duath. Dintre muzicienii cu care colaboreaza in prezent numim David Jackson (Van Der Graaf Generator), Martin Barre, Jonathan Noyce, Dave Pegg si Clive Bunker (Jethro Tull), Bernardo Lanzetti (PFM), Vittorio Nocenzi, Francesco Di Giacomo si Rodolfo Maltese (Banco), Lino Vairetti (Osanna) si Gianni Leone (Il Balletto di Bronzo). Sergio colaboreaza cu Ian Anderson (Jethro Tull) ca si redactor de partituri.
Reprezinta firmele Pro-Mark Drumsticks, Evans Drumheads, Protection Racket Cases si Paiste Cymbals.
In prezent este profesor de tobe la cinci scoli de muzica din zona Torino (Istituto Musicale Vittorio Baravalle, sediile din Fossano si Trofarello, Istituto Civico Karl Orff, Piossasco, Istituto Musicale di Canale, Canale si Filarmonica di Montjovet, Montjovet). Sergio a mai tinut worskhop-uri de tobe si impreuna cu renumitii tobosari Johnny Raab si Marco Minnemann. A cantat la doua editii ale targului de instrumente muzicale NAMM in Los Angeles.

Link-uri utile:

http://www.youtube.com/watch?v=tjmBs4KIbck – un intreg concert Sunset in the 12th House
http://www.metalinjection.net/tv/view/1131/illogicist–drummer-studio-footage – Sergio Ponti cu Illogicist
http://www.youtube.com/watch?v=OBKnEVbAwY0 – Sergio Ponti pe EP-ul Dordeduh
http://www.facebook.com/sunsetinthe12thhouse – Sunset in the 12th House
http://www.facebook.com/syne432 – Syne
http://www.myspace.com/sergioponti – Sergio Ponti Myspace
http://www.metal-archives.com/artists/Sergio_Ponti/4080 – Metal Archives

2014-04-21T17:31:06+03:0003 ianuarie 2012|Categories: COMUNICATE DE PRESA, cursuri / educatie, monden / lifestyle|
Go to Top