window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Workshop unic in Romania: Fotografia in HDR

Fotografia HDRDuminica, 16 octombrie, incepand cu ora 11, Muzeul Literaturii Romane va gazdui a treia editie a Workshop-ului ”Fotografia in HDR”. Remarcabil prin originalitatea sa, workshopul va fi sustinut de fotograful Petre-Tudor Birlea.

Fotografia in HDR (engl. High Dynamic Range) este o tehnica de fotografiere si procesare a imaginii care poate produce rezultate spectaculoase – care transced granitele (si limitarile) fotografiei traditionale. Tot ce iti trebuie pentru a face fotografie in HDR este un aparat foto digital cu modul Manual si un trepied.

Pe parcursul a patru ore, cursantii vor vedea cum se face HDR-ul, vor procesa fotografii, vor analiza tehnica din spatele unor fotografii bune si vor avea parte de o sesiune de intrebari si raspunsuri. Aflat  la a treia editie a workshopului, trainerul a folosit feedbackul primit pentru a oferi cursantilor o experienta inedita, ce combina elemente de teorie cu practica. Cei ce doresc sa participe la workshop trebuie sa aiba cunostinte elementare de fotografie, precum setarea diafragmei, timpul de expunere, modul manual.

”HDR este o modalitate de a vedea, a fotografia si a prelucra o imagine.  Cuvantul „a vedea” este important aici – pentru ca primul si cel mai important lucru de retinut este ca in HDR se fotografiaza un pic altfel. Iar primul lucrul pe care il vor invata cei care vin la workshop este sa vada altfel ceea ce doresc sa fotografieze.” a declarat Petre Birlea, initiatorul acestul proiect.

Taxa de participare la workshop este de 200 ron.

Inscrierile se fac online, pe site-ul: http://www.fotografia-hdr.com/

Pentru informatii suplimentare, accesati http://www.fotografia-hdr.com/

Petre Tudor Birlea este, dupa cum se autocaracterizeaza, un colectionar compulsiv de pasiuni si hobbiuri, printre care fotografia ocupa loc de frunte. Din 2009 ofera tutoriale despre fotografie pe siteul DespreFotografie.net, iar in 2010 a initiat pe Facebook grupul  ”Pasionati de fotografie”, care in prezent numara peste 11.300 de membri. Pasiunea pentru HDR si-a descoperit-o cu patru ani in urma, iar intre timp a avut o expoztie de fotografie HDR si a publicat articole in reviste de specialitate.


Monica Belitoiu
Consultant relatii publice si comunicare
0724.013.300
pr@monibell.ro

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top