window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Workshop-uri gratuite pentru copii la primul targ educational de invatare permanenta

Advertising4U.ro-Comunicate-de-presa-Info-evenimente-Media-NEWSMinisterul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului invita toti copiii,  in perioada 24-26 iunie, la Palatul Copiilor din Bucureşti, sa participe la târgul educaţional Zilele Învăţării Permanente, primul eveniment dedicat educaţiei continue şi activităţilor extraşcolare din învăţământul de stat şi particular.

Copiii sunt aşteptaţi sa participe la workshop-uri gratuite de inteligenţă emoţională, de fotografie şi ilustraţie de carte, ateliere de pictură şi desen, training-uri de Public Speaking şi Leadership si educatie prin miscare. Evenimentele sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani.  Toti cei care participă la workshop-urile desfasurate in cadrul targului se pot inscrie  la tombola evenimentului unde pot castiga puzzle-uri 3D de la Nicoro Trading, cărţi pentru copii de la Editura Anteea sau materiale didactice de la Eurodidactica.

La eveniment vor participa institutii scolare de stat (Colegiul National Ion Neculce,  Colegiul National Octav Onicescu&Asociatia pentru Dialog Intercultural), gradinite particulare si de stat (Gradinita Olga Gudynn International School, Gradinita Blue Bell, Gradinita Smart Kids, Gradinita de Hipoacuzici), celebra scoala de muzica – Rock School, Chelgate Romania – Consultantul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania (RCE) care implementeaza o campanie de informare in scoli si licee –  Europa Casa Noastra, Book Club Event – NextSteve – companie specializata in traininguri de dezvoltare personala pentru copii, Asociatia C.S.A.M. Olimpic, Organizatia SOS Satele Copiilor Romania, Jocurile Educationale – primul magazin online de unelte psihoeducationale, instrumente nonformale si jocuri creative, Eurodidactica – furnizor important de materiale didactice in invatamantul romanesc, Centrul de cultivare a creativitatii – Creative Arts si Televiziunea Elevilor .

Targul se desfasoara in cadrul ProiectuluiFacilitator pentru învăţarea permanenta în şcoala – o nouă calificare didactică pentru o şcoală care învaţă! si isi propune sa promoveze programele de educatie nonformala, activitatile extrascolare si proiectele educationale de invatamant din cadrul institutiilor de stat din Romania, precum si implicarea copiilor si profesorilor in perfecţionarea ofertelor educaţionale.

Evenimentul este sustinut de: Clopotel.ro, Copilul.ro, Calificativ.ro, Metropotam.ro, Gradinite.com, Eurodesk.ro, Urbankid.ro, Lumebuna.ro, Televiziunea Elevilor, Nicoro Trading, Editura Anteea si Eurodidactica.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati organizatorul evenimentului, Ruxandra Simion, e-mail: Ruxandra.simion@bigpr.ro, tel: 0733. 077. 909.

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top