window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Workshop-uri la Targul National de Turism – Romexpo

In perioada 31 martie 3 aprilie, in timpul Targului National de Turism care se desfasoara la Romexpo, se organizeaza o serie de workshop-uri si conferinte despre cele mai recente tendinte in turism.

Persoanele care se inscriu la aceste activitati vor putea alege dintre temele propuse de organizatori: promovarea turismului prin intermediul retelelor sociale, greseli frecvente in realizarea site-urilor de turism, cum sa folosim IPhone ca instrument de business travel etc.

Invitatul special al organizatorilor este David Wortley din Marea Britanie. David este expert si consultant in domeniul noilor tehnologii si a impactului retelelor sociale asupra activitatilor comerciale.

Misiunea lui la Bucuresti este de a arata furnizorilor de produse turistice cum sa foloseasca noile tehnologii in vederea dezvoltarii afacerilor si a portofoliului de clienti.

David Wortley va sustine pe 1 Aprilie un workshop de 3 ore despre Potentialul Lumii Virtuale in Turism. In cadrul acestuia va invata participantii cum sa foloseasca retelele sociale si lumea virtuala in vederea promovarii turismului si a destinatiilor turistice.

Locurile la workshop-uri sunt limitate, iar inscrierea se face in ordinea primirii solicitarilor. Persoanele care doresc sa participe la aceste evenimente sunt rugate sa ne contacteze.

Echipa JInfo Training
office@jinfotraining.ro
021 311 09 98
0723 394 515
http://www.jinfotraining.ro

Go to Top