Wu Xing investeste in perioada de criza

Wu Xing este prezent in zona Pipera – Dimitrie Pompeiu – Fabrica de GlucozaPrimul operator de livrare mancare chinezeasca exclusiv la domiciliu din Bucuresti vine in intampinarea clientilor cu un nou restaurant. Din luna octombrie, Wu Xing este prezent in zona Pipera – Dimitrie Pompeiu – Fabrica de Glucoza cu o noua locatie tip restaurant de unde se vor face si livrari la domiciliu.

Restaurantul dispune de o capacitate de 40 de locuri (20 locuri interior si 20 locuri terasa) pentru clientii ce au birourile situate in aceasta zona. Din noul restaurant se vor face livrari pe latura de nord a capitalei, din Baneasa pana in Colentina, accentul fiind pus pe zona de birouri Pipera – Dimitrie Pompeiu – Fabrica de Glucoza.

Pentru aceasta locatie, compania a investit aproximativ 200.000 euro, a format o echipa de 20 de profesionisti si a demarat o actiune sustinuta de promovare a noului restaurant. Primii 100 de clienti care vor trece pragul restaurantului vor avea parte de un cadou surpriza de la Wu Xing.Este al doilea restaurant cu servire directa pe care Wu Xing il lanseaza in ultimele zece luni ale anului.

Obiectivul echipei Wu Xing este de a fi mai aproape de clientii sai, reducand astfel timpul de livrare si oferind zilnic delicioasele  produse, cu care si-a obisnuit deja consumatorii.

Odata cu deschiderea noului restaurant, Wu Xing vine cu schimbari in ceea ce priveste managementul companiei. Dupa 17 ani in  industria quick service, timp in care a promovat de la simplu lucrator la director de operatiuni, avand in subordine 27 restaurante fast-food, Remus Tiuca este noul director general Wu Xing. Experienta si background-ul lui profesional sunt un plus pentru echipa Wu Xing. Planurile sale de dezvoltare si strategie vor aduce un plus valoare brand-ului Wu Xing pe piata romaneasca.

Go to Top