window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');
  • XXL Mega Discount Galati

XXL Mega Discount GalatiÎncepând de joi, 31 ianuarie, un nou magazin XXL Mega Discount va fi deschis în oraşul Galaţi. Evenimentul marchează prima extindere a reţelei deţinute de REWE Group, după recenta relansare a acesteia sub numele XXL Mega Discount.

 

Noul magazin propune locuitorilor din Galaţi o experienţă mai plăcută la cumpărături, creată prin servicii de calitate, cele mai atrăgătoare preţuri şi un personal calificat, prompt şi amabil. În plus, combinaţia echilibrată de produse alimentare foarte proaspete şi produse nealimentare va oferi clienţilor opţiunea perfectă pentru efectuarea cumpărăturilor.

 

Inaugurarea primului magazin XXL Mega Discount din Galaţi este însoţită de o campanie cu premii pentru cumpărători. Aceştia pot câştiga, prin tragere la sorţi: o maşină Renault Symbol Collection, unul din cele nouă cărucioare cu produse în valoare de 1000 de lei sau unul din cele 40 de coşuri de cumpărături cu produse în valoare de 100 de lei. Pentru a primi talonul de participare la tombolă, clienţii trebuie doar să efectueze cumpărături în valoare de minimum 50 de lei pe un bon fiscal.

Alături de campania promoţională, magazinul îmbie clienţii cu o mare varietate de produse şi servicii, între care: specialităţi la vitrină cu servire asistată (brânzeturi fine, mezeluri rafinate şi alte specialităţi locale şi internaţionale), carne proaspătă, pregătită şi servită de meşterul măcelar, produse de brutărie şi panificaţie proaspăt coapte în magazin, dar şi mâncare gătită pe care clienţii o pot servi direct în magazin sau o pot cumpăra pentru acasă. Totodată, design-ul magazinului creează o organizare spaţială eficientă, cu o prezentare atrăgătoare a diverselor categorii de produse şi o bună evidenţiere a zonei promo, atât în sectorul produselor alimentare cât şi în al celor nealimentare.

De asemenea, cumpărătorii vor beneficia de un set de garanţii care promit o experienţă ireproşabilă în magazin: garanţia prospeţimii, a calităţii, a rapidităţii la casa de marcat şi garanţia celui mai mic preţ.

Magazinul XXL Mega Discount Galaţi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7:30 – 22:00 şi duminică între orele 7:30 – 20:00.

 

Despre XXL Mega Discount

Reţeaua de magazine XXL Mega Discount este prezentă pe piaţa din România din anul 2001, cand a fost deschis primul magazin în Bucureşti. În prezent, compania Rewe România operează 6 magazine XXL Mega Discount şi 136 magazine Penny Market în numeroase oraşe din ţară.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent în ţări precum Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

Go to Top