Zeci de surprize în cea mai cool tabără de vară pentru copii, din România

Ilie, unul dintre vloggerii care se bucură de cea mai mare popularitate în rândul publicului din România va participa la cea de a doua ediție a Taberei NERF, care va avea loc între 20 și 25 iulie, la Bran. Alături de bunul său prieten Roman, el va lua parte la activitățile distractive pe care organizatorii le-au pregătit pentru ei și cei 34 de copii norocoși care vor fi în Tabăra NERF: https://www.youtube.com/watch?v=BkG7WjOJuy0&t=2s.

Cea de a doua ediție a Taberei NERF va avea loc în perioada 20 – 25 iulie 2017 în stațiunea montană Bran. Aici, copiii vor descoperi jocuri și ateliere creative unice, special create pentru Tabără, de care se vor bucura alături de prieteni noi și vechi. În plus, ei vor avea ocazia să descopere cele mai noi blastere NERF și multe alte jocuri noi din portofoliul Hasbro. „Sloganul Taberei NERF este Distracție în mișcare, camarazi în deplasare, așadar am vrut să ne asigurăm că micuții câștigători vor avea parte cu adevărat de cea mai frumoasă experiență a verii. Tocmai de aceea, anul acesta am vrut să le oferim copiilor, pe lângă un program plin de jocuri extrem de creative alături de blasterele NERF, ocazia de a-l cunoaște pe vloggerul lor preferat. Cu siguranță va fi distracție, dar și multă mișcare în Tabăra NERF 2017”, a declarat Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro România

Perioada de înscriere pentru cea de a doua ediție a Taberei NERF se apropie de sfârșit, 5 iunie fiind data la care campania se încheie. Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și părinții lor mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a intra în competiția care le poate aduce unul dintre cele 17 locuri duble în cea mai cool tabără de vară. Pentru a putea câștiga, aceștia trebuie să înregistreze pe www.tabaranerf.ro codurile promoționale de pe produsele NERF prticipante în campanie. În plus, pe lângă cele 17 locuri duble în tabără, cei mici pot câștiga și unul dintre cele 500 de premii din gama NERF puse în joc.

Tabăra NERF este, așadar, locul în care cei mici pot lega noi prietenii și descoperi modalități inedite prin care se pot distra în aer liber. De asemenea, în premieră pentru România, ei vor putea să trăiască experiența Taberei NERF alături de doi dintre cei mai iubiți vloggeri: Ilie și Roman. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

 Despre NERF:

NERF este una dintre cele mai populare mărci din portofoliul Hasbro. De la începutul modest de acum aproape 50 de ani ca simplă minge din spumă poliuretanică, NERF a devenit un adevărat fenomen, cu o linie impresionantă de produse și accesorii, îndrăgite de copii și adulți din întreaga lume. Acasă, în gradină, pe terenul de sport, în fața blocului sau chiar la birou, NERF este calea cea mai rapidă și energică de a face trecerea de la plictiseală la distracție.

Despre Hasbro

Hasbro este una dintre cele mai mari companii producătoare de jocuri și jucării la nivel global. Misiunea companiei este aceea de a satisface nevoile fundamentale de joacă ale copiilor și familiilor din întreaga lume. În portofoliul brandului Hasbro se află unele dintre cele mai populare jocuri din lume, precum Pie Face, NERF, Monopoly, Transformers, Jenga, My Little Pony, Littlest Pet Shop și Play-Doh.

Înființată în urmă cu 90 ani, compania Hasbro deține în prezent atât unele dintre cele mai mari branduri de jocuri și jucării, cât și filme și jocuri digitale, reușind să răspundă cu succes cerințelor consumatorilor de pe întreg mapamondul. Producătorul se remarcă prin inovație și o gamă foarte variată de produse.