window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-127554769-2');

Ziua Copilului la LaserMaxx se lasa cu distractie dubla pentru toate varstele / Bucuresti / 01 iunie 2010

Pentru ca 1 iunie le aduce tuturor aminte de joaca si copilarile, promotiile la LaserMaxx se adreseaza tuturor, indiferent de varsta. Pe 1 iunie, la LaserMaxx, pentru fiecare joc, mai primesti unul gratuit! (laser tag, air hockey, fusbal, darts, Wii).

Bucurestiul este acaparat de greve si de variatii mari de temperatura, nivelul de stress creste in fiecare zi. Trebuie sa ne aparam neuronii si buna dispozitie cu prieteni multi, cu veselie si cu miscare fizica din plin. Va asteptam pe toti, cu mic cu mare, la promotia de Ziua Copilului! Marti, 1 iunie 2010, in ambele arene LaserMaxx Romania (City Mall si AFI Palace Cotroceni) beneficiezi de bonusuri. Adica, pentru fiecare joc platit mai primesti unul gratuit (laser tag, air hockey, fusbal, darts, Nintendo Wii).

Laser tag-ul este un joc indoor de tip combat,. Jucatorii au munitie nelimitata, scopul jucatorilor fiind acela de a obtine cel mai mare punctaj tintindu-si adversarii de mai multe ori de cat sunt tintiti. Poti juca laser tag la LaserMaxx in doua mall-uri bucurestene, in City Mall si in AFI Palace Cotroceni. Ambele arene pun la dispozitia jucatorilor arene de cate 1000 mp, 22 de echipamente de laser tag si un bar cu diferite jocuri pentru pauzele de laser tag (air hockey, fusbal, darts, Nintendo Wii).

Pentru mai multe informatii puteti accesa si www.lasermaxx.ro
ioanam@agentiapalette.ro
http://www.agentiapalette.ro

2014-01-29T14:42:33+02:0028 mai 2010|Categories: COMUNICATE DE PRESA|

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top