0% dobanda prin cardul de cumparaturi Oney, in magazinele LEROY MERLIN

Cu ajutorul cardului de cumpărături oferit în parteneriat cu Oney, clienții LEROY MERLIN pot achiziționa produse în rate, cu dobândă 0%, pentru toate cumpărăturile de peste 3.000 lei, în perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

 Oferta se adresează atât clienților existenți care dețin deja cardul Oney, cât și clienților noi care până la 30 septembrie vor solicita un card de cumpărături la orice punct de finanțare din cadrul LEROY MERLIN.

Toate produsele din magazinele LEROY MERLIN sunt eligibile în această campanie. În plus, aprobarea se oferă pe loc, iar clienţii pot pleca cu produsele din magazin.

 Alte avantaje ale cardului de cumpărături:

– 0 lei comision de emitere card

– Retragere numerar la orice bancomat cu sigla Mastercard

– Poate fi utilizat atât în toate magazinele LEROY MERLIN, cât și în alte magazine

– Oferă acces permanent la istoricul tranzacțiilor.

De obicei, clienții vin în magazinele noastre cu un plan de renovare și un buget estimat. Aceștia optează fie pentru un proiect mai mic, fie doresc să îşi renoveze întreagă locuință. Prin serviciul de finanţare pe care îl oferim în parteneriat cu Oney, încurajăm realizarea tuturor proiectelor românilor şi îi asigurăm că la LEROY MERLIN găsesc întotdeauna soluţii.” – Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN România.

 Scopul nostru este să simplificăm viața clienților noștri, să le punem la dispoziţie cele mai bune soluţii, iar faptul că aceștia pot obține direct din magazinele LEROY MERLIN finanțare cu dobândă 0% şi posibilitatea de a plăti în 12 rate fixe, reprezintă atât o gestionare eficientă a timpului, cât și un impact redus asupra bugetului clienţilor.”Jean Michael Goncalves, Director General Oney România.

Exemplu de calcul: pentru o tranzacție în rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atașat în valoare de 3.000 de lei efectuată la data aprobării Liniei de Credit și rambursată în 12 luni, rata lunară fixă este de 255 lei, dobândă fixă aplicată la sold este 0%, DAE, 3,18% și valoare totală plătibilă 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/lună. Promoția este disponibilă pentru cumpărături în valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediază credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala București, str. Clucerului, nr. 78-80, sector 1, București, România J40/20815/2017, CUI 38627806, iar decizia de acordare a produsului financiar aparține creditorului. Detalii la consultanții de credit din magazine. Ofertă valabilă până la 30.09.2019. 

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pieței de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN deține aproape 700 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud și aproape 88.000 de colaboratori.

Aflată într-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceză de pe piața internațională. În prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot în lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

În România funcționează 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajați în 13 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara și Oradea.

Despre ONEY ROMÂNIA

Suntem un tip diferit și unic de bancă, cu origini în afaceri. Ne bazăm pe poziția noastră inedită și pe experiența dezvoltată de peste 30 de ani, care ne permite să proiectăm soluții de plată inovatoare și servicii financiare. Cu echipa noastră talentată de 2.500 de oameni din întreaga lume, în fiecare zi, reinventăm banca pentru a crea o relație mai umană cu misiunea noastră declarată de a „da fiecăruia libertatea de a fi ei înșiși și de a acționa”. Cu cei 400 de parteneri comerciali și parteneri online, ajutăm 7,6 milioane de clienți din întreaga lume să-și transforme planurile în realitate oferind experiențe memorabile de cumpărături în magazine și online. La data de 12 februarie 2019, Auchan Holding (unicul acționar al Oney Bank) și BPCE au anunțat în mod oficial deschiderea negocierilor pentru a cumpăra 50,1% BCPE din capitalul total al Oney Bank SA. In Romania, Oney este prezent cu 50 de birouri în magazinele Auchan și Leroy Merlin.