Publica Articol / Comunicat / Anunt

Publica Articol / Comunicat / Anunt2024-04-02T18:46:40+03:00

• Formular Publicare Articole / Anunturi •

Publica Acum!

Completeaza si Trimite

( ! ) Formular Disponibil Doar pentru Utilizatorii Inregistrati si Autentificati in Cont. Pentru adaugarea unui Comunicat de Presa / Articol / Anunt in WebSite-ul Advertising4U.ro trebuie sa te inregistrezi/autentifici in site cu Contul de Publisher.

Advertising4U.ro va ofera posibilitatea de a publica* GRATUIT sau Contra Cost, in site-ul Advertising4U.ro, un numar nelimitat de Comunicate de Presa / Articole / Anunturi. Pentru adaugarea/publicarea unui Comunicat de Presa / Articol / Anunt in WebSite-ul Advertising4U.ro trebuie sa va inregistrati/autentificati in site cu Contul de Publisher si sa completati formularul din aceasta pagina. *Articolele / Anunturile care respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro vor fi publicate în site în cel mai scurt timp, după validarea lor de către Editorul Advertising4U.ro.

LogIN

Nu ai Cont inca?
Inregistreaza-te aici!
Comunicate.de.presa Info.Evenimente Media.NEWS@Advertising4U.RO-advertising.and.media.solutions

Reguli de Adaugare / Stergere a Articolelor / Anunturilor2024-01-26T12:28:44+02:00

Pentru adaugarea/publicarea unui Articol / Anunt in WebSite-ul Advertising4U.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze in site cu Cont de Publisher.

Inregistrarea unui Utilizator in WebSite-ul Advertising4U.ro ca Publisher se face prin completarea si trimiterea unui Formular de Inregistrare Cont de Publisher. Dupa ce datele dumneavoastra din Formularul de Inregistrare sunt verificate, evaluate si validate de catre Editorul Advertising4U.ro, Utilizatorul primeste un cont in site si poate adauga/publica Articole / Anunturi Gratuite si/sau Promovate.

Trimiterea unui Articol / Anunt spre publicare se face completand unul dintre formularele disponibile in WebSite-ul Advertising4U.ro pentru adaugarea de Articole / Anunturi sau prin trimiterea unui email, de pe adresa Contului de Publisher, cu Articolul / Anuntul in format .docx/.doc si a imaginilor in format .jpeg/.jpg la adresa de contact a WebSite-ului Advertising4U.ro.

Prin trimiterea Articolului / Anuntului spre publicare catre Advertising4U.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Articolele / Anunturile vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul Advertising4U.ro.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul unui formular din WebSite-ul Advertising4U.ro, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra si marcate cu *PUBLIC in formular, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, devin publice si sunt afisate pe site.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul email-ului, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra in cadrul documentului word atasat, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, precum si imaginile aferente/atasate devin publice si sunt afisate pe site.

Valabilitatea Articolelor / Anunturilor (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului Advertising4U.ro) este de maxim 5 ani de la data publicarii lor, cu o perioada de minim 3 luni garantata.

Stergerea Articolelor / Anunturilor din WebSite-ul Advertising4U.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Articolele / Anunturile publicate vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Stergerea Articolului / Anuntului publicat poate fi ceruta doar folosind Contul de Publisher care l-a trimis spre publicare.

*Vezi mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii.

Reguli si Conditii obligatorii pentru publicarea Articolelor / Anunturilor2024-01-26T12:28:03+02:00

Folositi in titlu, pe cat posibil, maxim 10-15 cuvinte (o lungime mai mare poate crea probleme la publicare si/sau la partajarea Articolelor / Anunturilor).

Folositi in titlu si/sau in textul Articolului / Anuntului, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu introduceti in titlu adrese/domenii web (ex. numesite.ro) sau adrese de email.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in titlul si/sau in textul Articolului / Anuntului.

Nu adaugati Articolele / Anunturile la categorii care nu au legatura cu continutul Articolului / Anuntului.

Nu trimiteti spre publicare acelasi Articol  / Anunt de mai multe ori.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi fake news, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi cu caracter politic sau religios.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau care contin link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Articole / Anunturi care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor.

Nu sunt admise Articole / Anunturi care contin numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul Advertising4U.ro.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente WebSite-ul Advertising4U.ro.

Nu sunt admise spre publicare Articole / Anunturi care promoveaza:

 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii de ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale, monede virtuale (criptomonede)
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

*Vezi mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii.

Reguli pentru Categoria Comunicate de Presa2024-01-22T21:25:33+02:00

[Atentie!] Pentru a fi adaugat la categoria Comunicate de Presa*, Articolul / Anuntul trimis spre publicare trebuie sa respecte regulile de scriere si concepere a unui Comunicat de Presa.

*Comunicatele de Presa care sunt de interes si pentru alte categorii vor fi adaugate automat si la categoriile respective.

UP