Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Advertising4U.ro

Serviciile si produsele din site-ul Advertising4U.ro sunt oferite de HOLI Production SRL, denumita in continuare Advertising4U.ro.

1. Termeni Generali

Utilizarea acestui site, www.Advertising4U.ro si a subdomeniilor lui, implica acceptarea implicita a termenilor si conditiilor de utilizare ce urmeaza. Prin continuarea utilizarii site-ului, dumneavoastra, numit in continuare utilizator, va dati acordul tacit si fara rezerve la totalitatea termenilor si conditiilor.

Advertising4U.ro poate modifica sau schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate suspenda sau intrerupe furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul la site ori la anumite parti din acesta fara o notificare prealabila. Totodata, Advertising4U.ro poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificare si fara angajarea vreunei raspunderi.

Accesul la informatiile publicate in site-ul Advertising4U.ro este gratuit.

2. Obligatii ale Autorilor si Editorilor de Comunicate de Presa si Evenimente

Pentru a putea folosi serviciile oferite de Advertising4U.ro, sunteti de acord ca nici unul dintre comunicatele sau evenimentele trimise spre publicare sa nu aiba sau sa contina link-uri spre pagini cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente sau ilegale, sa nu incalce sau eludeze reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc. De asemenea sunteti de acord ca nici unul dintre comunicatele sau evenimentele trimise spre publicare sa nu aiba sau sa faca trimitere spre pagini cu continut care promoveaza servicii sau produse concurente Advertising4U.ro.

3. Utilizarea serviciilor de Comunicate de Presa si Evenimente

Pentru utilizarea serviciilor de promovare free (comunicate de presa & info. evenimente) nu se accepta comunicari trimise de pe adrese de email free (ex.: ..@yahoo.com, ..@gmail.com, ..@live.com, etc).

Este int