Termeni si Conditii Advertising4U.ro

(Contract Advertising4U.ro | 2024.01.24)

Site-ul Advertising4U.ro este administrat de HOLI Production S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sect.3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, et.2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, ROONRC.J40/13770/1991, Cont bancar RO02 INGB 0000 9999 0490 7135 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti, capital social 200 lei.

Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a WebSite-ului Advertising4U.ro.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE WEBSITE-ULUI ADVERTISING4U.RO, VA RUGAM SA NU UTILIZATI SITE-UL, SA NU FOLOSITI SERVICIILE GRATUITE SAU CU PLATA OFERITE DE ADVERTISING4U.RO, SA NU COMPLETATI FORMULARELE DE INSCRIERE / INREGISTRARE / ADAUGARE ARTICOL / ADAUGARE ANUNT / PROMOVARE SAU ORICE ALT FORMULAR EXISTENT PE SITE, SA NU VA CREATI SI/SAU SA VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA (IN SITUATIA IN CARE AVETI CONT) SI SA NU COMANDATI BUNURILE SI SERVICIILE OFERITE DE ADVERTISING4U.RO.

 1. Acceptarea Termenilor si Conditiilor

Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate comerciala sau orice alt gen de personalitate juridica inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dumneavoastra sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in orice alt mod a WebSite-ului Advertising4U.ro si/sau a Serviciilor WebSite-ului Advertising4U.ro.

Acesarea si vizitarea WebSite-ului Advertising4U.ro, inregistrarea unui cont pe WebSite-ul Advertising4U.ro, publicarea pe WebSite-ul Advertising4U.ro de Articole / Anunturi sau folosirea oricarui alt serviciu de promovare, publicitate si nu numai oferit de WebSite-ul Advertising4U.ro inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Termenii si Conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor la distanta de bunuri si servicii de catre HOLI Production SRL prin intermediul WebSite-ul Advertising4U.ro catre Client si pot fi modificate oricand de catre Advertising4U.ro.

Plasarea unei comenzi pe WebSite-ul Advertising4U.ro catre HOLI Production S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu Termenii si Conditiile din WebSite-ul Advertising4U.ro si a subdomeniilor lui.

Daca ati incheiat un alt Contract la Distanta sau Fata in Fata (contract fizic, semnat olograf de ambele parti) de Furnizare de Produse si/sau Servicii cu HOLI Production S.R.L., Termenii si Conditiile prezentate in Contract pot include prevederi care prevaleaza in mod expres asupra unora dintre prezentii Termeni si Conditii.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a actualiza oricand, unilateral, Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: https://Advertising4U.ro/tc .

 1. Elemente Definitorii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

Administratorul Site-ului / Furnizor / Vanzator / Prestator / Advertising4U.ro – societatea comerciala HOLI Production S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sect. 3, Aleea Lunca Bradului nr.2, bl.H5, sc.4, et.2, ap.11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/13770/1991, CUI 346480, ROONRC.J40/13770/1991, Cont bancar RO02 INGB 0000 9999 0490 7135 deschis la ING Bank N. V. Amsterdam – Suc. Bucuresti.

WebSite-ul Advertising4U.ro / Site-ul Advertising4U.ro – site-ul Advertising4U.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul Advertising4U.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.

Utilizator / Client / Cumparator / Beneficiar – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, persoana fizica autorizata si/sau persoana juridica care acceseaza WebSite-ul Advertising4U.ro fiind interesata de datele, informatiile, Articolele / Anunturile, Bunurile si/sau Serviciile WebSite-ullui Advertising4U.ro, precum si orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, persoana fizica autorizata sau persoana juridica care achizitioneaza Bunurile si/sau Serviciile furnizate prin intermediul WebSite-ului Advertising4U.ro.

Publisher – orice Utilizator care se inregistreaza in WebSite-ul Advertising4U.ro cu Cont de Publisher si care publica sau poate sa publice Articole / Anunturi in WebSite-ul Advertising4U.ro.

Editor Advertising4U.ro – persoana care verifica eligibilitatea Utilizatorilor de a se inregistra in WebSite-ul Advertising4U.ro cu Cont de Publisher si care verifica si modereaza/editeaza si continutul Articolelor / Anunturilor publicate de catre Publisheri pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

Site / WebSite – pagina sau colectie de pagini de web asociate apartinand unui domeniu din Romania (.ro) sau din afara Romaniei.

Imagine Foto/Video/Grafica – defineste orice imagine fotografica, video, grafica sau combinatie de imagini fotografice, video si/sau grafice.

Link – legatura catre o alta pagina din WebSite-ul Advertising4U.ro sau trimitere catre alt website independent de Advertising4U.ro.

Bunuri si Servicii – orice produs si/sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Furnizor / Vanzator / Prestator, Clientului / Cumparatorului / Beneficiarului.

Produs Personalizat – produs individualizat, particularizat, personificat si realizat conform specificatiilor Clientului.

Oferta Personalizata – oferta de Bunuri si Servicii individualizata, particularizata, personalizata si adaptata la cererea Clientului.

Comunicat de Presa / CP – (in engleza news release, media release, press release sau press statement) este o comunicare scrisa, cu un template de scriere specific, care se adreseaza in principal jurnalistilor si care are scopul declarat de a anunta că anumite informatii au valoare de stiri.

Articol / Anunt – orice informare publica (Comunicat de Presa, advertorial, articol de business sau arta, cultura, sport, divertisment, stire de presa, anunt de eveniment, etc.) publicata, gratuit sau contra cost, de Publisher sau de Administratorul Site-ului.

Articol / Anunt Gratuit – Articolul / Anuntul care poate fi publicat de Publisher pe WebSite-ul Advertising4U.ro fara perceperea niciunei taxe de catre Advertising4U.ro.

Articol / Anunt Platit / Articol / Anunt Promovat – orice Articol / Anunt publicat de Publisher si afisat/publicat cu prioritate in WebSite-ul Advertising4U.ro doar dupa plata unei taxe catre Advertising4U.ro.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Advertising4U.ro si Utilizator / Publisher / Client / Cumparator / Beneficiar prin care Utilizatorul / Publisherul / Clientul / Cumparatorul / Beneficiarul solicita Furnizorului sa-i livreze Bunurile si Serviciile sale si prin care Utilizatorul / Publisherul / Clientul / Cumparatorul / Beneficiarul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata lor, daca Furnizorul a acceptat solicitarea si este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile sale.

Campanie / Promotie – actiunea de a expune in scop comercial un numar finit de Bunuri si/sau Servicii pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Furnizor si cu termeni si conditii specifici.

Contract la Distanta – Contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre Advertising4U.ro si Client / Cumparator / Beneficiar, in cadrul unui sistem de vanzari organizat de catre Advertising4U.ro, fara prezenta fizica simultana a partilor, cu utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, a uneia sau a mai multor tehnici de comunicare la distanta pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat. Incheierea Contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale sau la confirmarea platii Bunurilor si Serviciilor comandate si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

Contract Advertising4U.ro – documentul contractual standard al WebSite-ului Advertising4U.ro reprezentat de Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro, formularele de comanda a serviciilor (cumpararea de Bunuri si Servicii oferite de WebSite-ul Advertising4U.ro prin intermediul Magazinului Online, a Formularelor de Comanda si nu numai), documentele si/sau email-urile rezultate din orice alta forma de comanda apartinand WebSite-ului Advertising4U.ro, precum si orice alte documente si/sau anexe avand caracter contractual pentru care a fost exprimat acordul concomitent sau ulterior incheierii Contractului cu Beneficiarul, inclusiv corespondenta cu Clientul de pe sau catre adresa de email autorizata. Incheierea contractului are loc numai in momentul emiterii facturii fiscale sau la confirmarea platii Bunurilor si Serviciilor comandate si nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmarii de primire a acestei comenzi.

 1. Descrierea Serviciilor Oferite

Advertising4U.ro este o platforma de comunicare, pomovare si publicitate online, cu magazin propriu de vanzare de bunuri si servicii, care pune la dispozitia Utilizatorilor sai posibilitatea de a-si promova gratuit sau contra cost bunurile si serviciile in cadrul WebSite-ului Advertising4U.ro prin publicarea de Articole / Anunturi sau prin alte forme de promovare si publicitate online, alaturi de bunurile si serviciile oferite direct de HOLI Production S.R.L. prin site-urile proprii.

 1. Aspecte Generale

WebSite-ul Advertising4U.ro este gandit si realizat pentru promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura WebSite-ului Advertising4U.ro oricand, fara a da explicatii ulterioare, dar intotdeauna va tine cont de promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Structura WebSite-ului Advertising4U.ro si stilul de afisare/prezentare in WebSite sunt explicate in Anexa Info. Afisare.

WebSite-ul Advertising4U.ro contine link-uri (legaturi) catre pagini ale WebSite-ului Advertising4U.ro si link-uri (trimiteri) catre alte website-uri pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici fiecarui website asa cum sunt acestia specificati pe website-urile respective, Advertising4U.ro nefiind raspunzator si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte link-uri din acestea catre alte website-uri. Intrucat Administratorul Site-ului Advertising4U.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe website-urile unor terti, la care se face trimitere din WebSite-ul Advertising4U.ro, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva sau sterge orice link oricand, fara a avea nevoie de un motiv si fara a da explicatii ulterioare.

Intregul continut al WebSite-ului Advertising4U.ro si toate elementele de grafica, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text, imagini foto/video/grafice, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Advertising4U.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Articolele / Anunturile publicate de Publisheri sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Publisherilor care au publicat acele Articole / Anunturi, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe WebSite-ul Advertising4U.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Advertising4U.ro este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Publisherul este de acord ca Articolele / Anunturile publicate de el sa poata fi share-uite/partajate/distribuite pe diverse site-uri si/sau retelele sociale de catre alti Utilizatori, iar Utilizatorii care doresc sa faca acest lucru au permisiunea de a sahare-ui/partaja/distribui Articolele / Anunturile pe diverse site-uri si/sau retelele sociale doar intr-o limita de maxim 250-350 de caractere/semne, fara a fi luate in considera spatiile dintre caractere si URL-ul obligatoriu al Articolului / Anuntului publicat pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a publica / posta / modifica / tipari / promova orice Articol / Anunt adaugat de Publisher pe WebSite-ul Advertising4U.ro, inclusiv imaginile foto/video/grafice anexate Articolelor/ Anunturilor, in cadrul site-urilor si/sau publicatiilor proprii si/sau partenere sau pe diferite pagini/grupuri/conturi de social media proprii si/sau ale partenerilor, Publisherul exprimandu-si acordul expres in acest sens si acordand un drept de proprietate intelectuala neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute de acesti Termeni si Conditii.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul Utilizatorilor la site ori la anumite parti din acesta fara o notificare prealabila. Totodata, Advertising4U.ro poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificare si fara angajarea vreunei raspunderi.

Accesul la informatiile publicate in WebSite-ul Advertising4U.ro este gratuit.

 1. Drepturile si Obligatiile Utilizatorului / Publisherului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Serviciile WebSite-ului Advertising4U.ro, atat timp cat respecta prevederile Termenilor si Conditiilor.

Publisherul isi asuma raspunderea pentru continutul Articolelor / Anunturilor pe care le publica si declara ca acestea nu incalca drepturile Advertising4U.ro si/sau ale unor terte persoane fizice si/sau persoane juridice.

Publisherul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor, pentru continutului pe care il publica in Articolele / Anunturile sale (*continut publicat insemnand texte si/sau imagini foto/video/grafice) sau ca are permisiunea respectivilor titulari de drepturi de proprietate intelectuala si /sau de autor de a publica respectivele Articole / Anunturi si este de acord si intelege ca acestea pot sa fie puse la dispozitia publicului de catre Administratorul Site-ului Advertising4U.ro pe toate si oricare dintre platformele sale online si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatie de pe WebSite-ul Advertising4U.ro in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma fara a avea acordul in scris al Advertising4U.ro in acest sens, exceptie facand informatiile legate de propriile Articole / Anunturi.

Prin completarea formularelor din WebSite-ul Advertising4U.ro si transmiterea lor catre Administratorul Site-ului Advertising4U.ro spre punere la dispozitia publicului prin intermediul WebSite-ului Advertising4U.ro a Articolelor / Anunturilor, Publisherul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro.

Prin acordul dumneavoastra referitor la acesti Termeni si Conditii, dumneavoastra declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate comerciala sau orice alt gen de personalitate juridica inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dumneavoastra sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dumneavoastra legal cu privire la accesarea, vizitarea si/sau utilizarea in orice alt mod a WebSite-ului Advertising4U.ro si/sau a Serviciilor WebSite-ului Advertising4U.ro.

Pentru a putea folosi serviciile oferite de Advertising4U.ro, sunteti de acord ca nici unul dintre materiale trimise spre publicare sa nu aiba sau sa contina link-uri spre pagini cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente sau ilegale, sa nu incalce sau eludeze reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc. De asemenea sunteti de acord ca nici unul dintre materiale trimise spre publicare sa nu aiba sau sa faca trimitere spre pagini cu continut care promoveaza servicii sau produse concurente WebSite-ul Advertising4U.ro.

Publisherilor le este interzis sa trimita spre publicare Articole / Anunturi cu acelasi continut. In cazul in care sunt identificate Articole / Anunturi identice ale aceluiasi Publisher sau in cazul in care se folosesc date de contact diferite (conturi multiple de Publisher) pentru a publica acelasi Articol / Anunt, Advertising4U.ro va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, Advertising4U.ro va avea dreptul de a lua masuri suplimentare impotriva Publisherilor care fac uz de astfel de practici si va putea decide restrictionarea, temporara sau definitiva, a accesului lor la serviciile Website-ului Advertising4U.ro.

Nu uitati, ca Publisher sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le trimiteti pentru a fi incarcate si puse la dispozitie in mod public pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

 1. Reguli de Adaugare / Stergere a Articolelor / Anunturilor

Pentru adaugarea/publicarea unui Articol / Anunt in WebSite-ul Advertising4U.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze in site cu Cont de Publisher.

Inregistrarea unui Utilizator in WebSite-ul Advertising4U.ro ca Publisher se face prin completarea si trimiterea unui Formular de Inregistrare Cont de Publisher. Dupa ce datele dumneavoastra din Formularul de Inregistrare sunt verificate, evaluate si validate de catre Editorul Advertising4U.ro, Utilizatorul primeste un cont in site si poate adauga/publica Articole / Anunturi Gratuite si/sau Promovate.

Trimiterea unui Articol / Anunt spre publicare se face completand unul dintre formularele disponibile in WebSite-ul Advertising4U.ro pentru adaugarea de Articole / Anunturi sau prin trimiterea unui email, de pe adresa Contului de Publisher, cu Articolul / Anuntul in format .docx/.doc si a imaginilor in format .jpeg/.jpg la adresa de contact a WebSite-ului Advertising4U.ro.

Prin trimiterea Articolului / Anuntului spre publicare catre Advertising4U.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Articolele / Anunturile vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul Advertising4U.ro.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul unui formular din WebSite-ul Advertising4U.ro, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra si marcate cu *PUBLIC in formular, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, devin publice si sunt afisate pe site.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul email-ului, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra in cadrul documentului word atasat, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, precum si imaginile aferente/atasate devin publice si sunt afisate pe site.

Valabilitatea Articolelor / Anunturilor (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului Advertising4U.ro) este de maxim 5 ani de la data publicarii lor, cu o perioada de minim 3 luni garantata.

Stergerea Articolelor / Anunturilor din WebSite-ul Advertising4U.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Articolele / Anunturile publicate vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Stergerea Articolului / Anuntului publicat poate fi ceruta doar folosind Contul de Publisher care l-a trimis spre publicare.

Reguli si Conditii obligatorii pentru Inregistarea in WebSite-ul Advertising4U.ro:

[Atentie!] Pentru a putea benficia de serviciile oferite de WebSite-ul Advertising4U.ro, la crearea unui Cont de Client / Publisher si ulterior crearii lui, NU FOLOSITI pentru Numele de Utilizator / Codul de Utilizator si/sau Numele Afisat / NickName cuvinte cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, etc sau care sa fie de forma sau sa duca cu gandul la forma unui domeniu web (ex.: domeniupunctro, nume domeniu punctro, nume domeniudotcom,etc) si/sau adresa de email.

Reguli si Conditii obligatorii pentru publicarea Articolelor / Anunturilor dumneavoastra:

Folositi in titlu, pe cat posibil, maxim 10-15 cuvinte (o lungime mai mare poate crea probleme la publicare si/sau la partajarea Articolelor / Anunturilor).

Folositi in titlu si/sau in textul Articolului / Anuntului, pe cat posibil, numai limba romana.

Nu introduceti in titlu adrese/domenii web (ex. numesite.ro) sau adrese de email.

Nu faceti abuz de majuscule, de bold sau de semne speciale in titlul si/sau in textul Articolului / Anuntului.

Nu adaugati Articolele / Anunturile la categorii care nu au legatura cu continutul Articolului / Anuntului.

Nu trimiteti spre publicare acelasi Articol  / Anunt de mai multe ori.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi fake news, interpretabile sau cu caracter indoielnic.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi cu caracter politic sau religios.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care nu mai sunt de actualitate.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin link-uri care au ca destinatie pagini de prezentare si/sau promovare ale unor aplicatii, produse sau servicii vandute prin platforme de marketing afiliat sau prin platforme gen marketplace sau care contin link-urile generate direct de platformele de marketing afiliat.

Nu sunt permise Articole / Anunturi care incurajeaza mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam) sau care ofera loc de munca pentru trimiterea lor.

Nu sunt admise Articole / Anunturi care contin numere de telefon cu suprataxa.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin imagini foto/video/grafice care prezinta sigla altor site-uri concurente WebSite-ul Advertising4U.ro.

Nu trimiteti spre publicare Articole / Anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente WebSite-ul Advertising4U.ro.

Nu sunt admise spre publicare Articole / Anunturi care promoveaza:

 • bunuri si servicii inexistente
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde), exceptie facand promovarea firmelor autorizate sa desfasoare servicii de focuri de artificii
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • tigari si produse pe baza de tutun sau produse si accesorii de vapat
 • alcool si bauturi alcoolice, exceptie facand berea si vinul si promovarea firmelor autorizate sa produca si/sau sa vanda produse alcoolice
 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • servicii de ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale, monede virtuale (criptomonede)
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • animale pe cale de disparitie sau alte animale interzise
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Pentru a fi adaugat la categoria Comunicate de Presa, Articolul / Anuntul trimis spre publicare trebuie sa respecte regulile de scriere si concepere a unui Comunicat de Presa.

 1. Verificarea si Moderarea Articolelor / Anunturilor

Toate Articolele / Anunturile sunt verificare de catre Editorul Advertising4U.ro, iar Articolele / Anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro nu vor fi publicate sau vor fi sterse de pe WebSite-ul Advertising4U.ro in cel mai scurt timp posibil, daca acestea au fost deja publicate, si, in anumite cazuri, pot fi luate masuri de blocare a Publisherului.

Ca urmare a constatarii nerespectarii oricarei prevederi din prezentul document de catre oricare dintre Articolele / Anunturile trimise spre publicare sau deja publicate pe WebSite-ul Advertising4U.ro, Editorii Advertising4U.ro vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:

 • fie sa modifice partial Articolul / Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate si sa se evite nepublicarea sau stergerea Articolului / Anuntului respectiv de pe WebSite-ul Advertising4U.ro;
 • fie sa nu publice Articolul / Anuntul prin refuzarea lui;
 • fie sa se intrerupa continuitatea afisarii Articolului / Anuntului prin dezactivarea postarii acestuia de pe WebSite-ul Advertising4U.ro pentru cele deja publicate;
 • In cazul refuzarii Articolului / Anuntului sau stergerii acestuia de pe WebSite-ul Advertising4U.ro, Publisherul va fi informat in scris, prin e-mail, doar pentru Articolele / Anunturile Promovate (platite) despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si de a republica Articolul / Anuntul.

In cazul in care Publisherul publica in mod repetat Articolul / Anuntul refuzat fara a remedia problemele semnalate, Administratorul Site-ului Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a bloca partial sau total accesul Publisherului la WebSite-ul Advertising4U.ro in vederea postarii de noi Articole / Anunturi, iar suma platita de Publisher pentru Articolele / Anunturile Promovate nu se va restitui.

In situatia modificarii Termenilor si Conditiilor, modificarile intervenite nu se vor aplica Articolelor / Anunturilor care au fost deja publicate sub egida Termenilor si Conditiilor anteriori, decat in situatia in care modificarile facute tin de respectarea legislatiei din Romania sau UE.

 1. Promovarea inWebSite-ul Advertising4U.ro

Promovarea in WebSite-ul Advertising4U.ro se face conform Anexei Tarife si Modalitati de Plata.

 1. Drepturile si Obligatiile Advertising4U.ro

Advertising4U.ro se obliga sa publice toate Articolele / Anunturile transmise de catre Publisheri prin intermediul Website-ului Advertising4U.ro care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge sau modifica partial orice Articol / Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acestea au un continut considerat jignitor sau calomnios, este contrar bunelor practici, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a nu publica, de a modifica sau sterge orice Articol / Anunt si/sau de a bloca conturile Utilizatorilor in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul Articolelor / Anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii de imagine si nu numai altor utilizatori ai Website-ului Advertising4U.ro si/sau in cazul in care Articolele / Anunturile afecteaza in mod negativ reputatia Website-ului Advertising4U.ro sau a Administratorului Site-ului, actioneaza in detrimentul Website-ului Advertising4U.ro sau a Administratorului Site-ului sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Website-ul Advertising4U.ro sau pentru Administratorul Site-ului.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a face campanii de publicitate pe site si in site, oricand si oriunde crede de cuvinta, fara a cere permisiunea Utilizatorilor / Publisherilor si fara o notificare prealabila. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord ca Advertising4U.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pe care o reprezentati pentru publicitatea afisata in WebSite-ul Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment orice portiune din continutul Website-ului Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate de Utilizator care au legatura cu functionarea WebSite-ului Advertising4U.ro sau cu eventuale neconcordante dintre datele furnizate de catre Utilizator / Publisher si datele publicate pe WebSite-ul Advertising4U.ro de catre Editorul Advertising4U.ro, cu exceptia acelor neconcordante semnalate de catre Utilizatori care se datoreaza faptului ca Editorul Advertising4U.ro a modificat partial Articolul / Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi publicat sau mentinut pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

 1. Limitarea Responsabilitatii

Advertising4U.ro nu este responsabil pentru acuratetea, corectitudinea, calitatea, integralitatea sau actualitatea informatiilor furnizate pe WebSite-ul Advertising4U.ro si isi declina orice responsabilitate privind garantarea acuratetii continutului site-ului sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri.

Advertising4U.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile, omisiunile sau alte inexactitati ale informatiei, pentru intarzierea in transmiterea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice problema ce deriva sau este ocazionata de aceasta.

Advertising4U.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea Articolelor / Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului Administratorului Site-ului Advertising4U.ro si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Advertising4U.ro nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Prin continuarea folosirii WebSite-ului Advertising4U.ro, Utilizatorii se declara de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” si “in limita disponibilitatii”.

Advertising4U.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru informatiile prezentate de Publisheri in Articolele / Anunturile trimise si postate pe Website-ul Advertising4U.ro, pentru veridicitatea lor sau pentru corectitudinea Publisherilor. Nu raspundem pentru datele incorecte, incomplete sau false furnizate de Publisheri in Articolele / Anunturile publicate pe Website-ul Advertising4U.ro.

Ca Utilizator / Publisher sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea in urma publicarii materialelor pe care le trimiteti pentru a fi incarcate si puse la dispozitie in mod public pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

Potrivit legislatiei in vigoare, Administratorul Site-ului Advertising4U.ro are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii WebSite-ului Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile si Articolele / Anunturile Utilizatorilor / Publisherilor.

Advertising4U.ro nu isi asuma in niciun fel responsabilitatea pentru continutul reclamelor afisate in Website-ul Advertising4U.ro, pentru continutul site-urilor care afiseaza reclama si link-uri in Website-ul Advertising4U.ro si nici nu poate fi facut raspunzator pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din cauza campaniilor publicitare sau promotionale afisate in acest WebSite.

Advertising4U.ro, reprezentantii sai legali, proprietarii WebSite-ului Advertising4U.ro si ai domeniului Advertising4U.ro nu pot fi facuti raspunzatori pentru niciun fel de daune indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand, dar nelimitandu-se, la pierderi de profit, intreruperi ale afacerilor, redirectionarea clientelei, ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea WebSite-ului Advertising4U.ro sau de orice alt inconvenient rezultat din utilizarea oricarui serviciu oferit de Advertising4U.ro utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop, chiar daca Advertising4U.ro a fost informat de posibilitatea produceri acestora.

 1. Garantia Serviciilor online

Advertising4U.ro nu garanteaza accesul sigur, continu si neintrerupt la serviciile sale online.

Advertising4U.ro nu garanteaza ca serviciile online oferite vor fi neintrerupte, la timp, sigure, continue sau fara erori. Orice eroare de program va fi corectata in cel mai scurt timp posibil.

Advertising4U.ro nu isi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul Advertising4U.ro, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea Utilizatorului.

Advertising4U.ro nu garanteaza continutul de date pe care il accesati prin intermediul WebSite-ului Advertising4U.ro impotriva coruperii, pierderii sau distrugerilor neintentionate sau impotriva eliminarii continutului in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare a WebSite-ului Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro nu este in nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, ale Utilizatorului sau ale tertilor care se afla in raporturi juridice cu Utilizatorul, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a WebSite-ului Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, WebSite-ul Advertising4U.ro (in totalitate sau numai in parte) fara o notificare prealabila.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare a WebSite-ului Advertising4U.ro sunteti de acord ca Advertising4U.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra in calitate de Utilizator sau fata de orice terta persoana fizica/juridica sau institutie pe care o reprezentati pentru nici o modificare, suspendare sau intrerupere a WebSite-ului Advertising4U.ro care va poate afecta mai mult sau mai putin.

Prin continuarea folosirii WebSite-ului Advertising4U.ro, Utilizatorii se declara de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt” si “in limita disponibilitatii”.

Advertising4U.ro nu va fi responsabil pentru nicio problema sau disfunctionalitate cauzata ca urmare a utilizarii acestui site.

 1. Drepturile de Autor

Toate informatiile publicate pe WebSite-ul Advertising4U.ro sunt protejate de Legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe – Legea nr.8/1996 si de legile nr. 129/1992 si nr.84/1998 cu toate modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizatorii / Publisherii au obligatia de a respecta drepturile de autor pentru materialele trimise spre publicare.

Intregul continut al WebSite-ului Advertising4U.ro si toate elementele de grafica, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text, imagini foto/video/grafice, precum si orice alte date si aplicatii, sunt proprietatea Advertising4U.ro si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si a tuturor celorlalte legi, inclusiv dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Articolele / Anunturile publicate de Publisheri sunt obiect al drepturilor de proprietate intelectuala apartinand Publisherilor care au publicat acele Articole / Anunturi, fiind protejate ca atare conform legii. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe WebSite-ul Advertising4U.ro in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Advertising4U.ro este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Publisherul este de acord ca Articolele / Anunturile publicate de el sa poata fi share-uite/partajate/distribuite pe diverse site-uri si/sau retelele sociale de catre alti Utilizatori, iar Utilizatorii care doresc sa faca acest lucru au permisiunea de a sahare-ui/partaja/distribui Articolele / Anunturile pe diverse site-uri si/sau retelele sociale doar intr-o limita de maxim 250-350 de caractere/semne, fara a fi luate in considera spatiile dintre caractere si URL-ul obligatoriu al Articolului / Anuntului publicat pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a publica / posta / modifica / tipari / promova orice Articol / Anunt adaugat de Publisher pe WebSite-ul Advertising4U.ro, inclusiv imaginile foto/video/grafice anexate Articolelor/ Anunturilor, in cadrul site-urilor si/sau publicatiilor proprii si/sau partenere sau pe diferite pagini/grupuri/conturi de social media proprii si/sau ale partenerilor, Publisherul exprimandu-si acordul expres in acest sens si acordand un drept de proprietate intelectuala neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute de acesti Termeni si Conditii.

 1. Raportarea si Solutionarea Plangerilor / Sesizarilor / Neregulilor

In cazul in care constatati ca un Articol / Anunt din WebSite-ul Advertising4U.ro nu respecta Termenii si Conditiile WebSite-ului, va rugam sa ne sesizati acest fapt prin Formularul de Reclamatii si Sesizari din WebSite.

Orice Publisher poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Advertising4U.ro, respectiv despre Articolele / Anunturile transmise/publicate/nepublicate pe WebSite-ul Advertising4U.ro, in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.

Plangerile vor fi depuse prin intermediul Formularului de Reclamatii si Sesizari aflat pe WebSite-ul Advertising4U.ro.

Plangerile si/sau sesizarile transmise Administratorului Site-ului Advertising4U.ro vor include datele de identificare a Utilizatorului, date de identificare a Articolului / Anuntului ce face obiectul plangerii (daca reclamatia sau sesizarea priveste un anumit Articol / Anunt), precum si orice alte date necesare Administratorului Site-ului Advertising4U.ro in vederea identificarii evenimentului sesizat si/sau a Articolului / Anuntului (dupa caz) si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Advertising4U.ro sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.

Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Administratorul Site-ului Advertising4U.ro. In situatia in care petentul nu a transmis toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Administratorul Site-ului Advertising4U.ro cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.

Daca sunteti nemultumit de anumite produse sau servicii pe care le-ati cumparat de pe internet, puteti utiliza urmatoarea platforma de Solutionare Online a Litigiilor (Link SOL) pentru a depune o reclamatie si a solicita solutionarea ei cu ajutorul unei entitati independente de solutionare a litigiilor sau puteti sesiza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC-0219551https://www.anpc.gov.ro

 1. Confidentialitatea relatiei Furnizor Utilizator

Administratorul Site-ului Advertising4U.ro se angajeaza ca nu va vinde si nu va cesiona baze de date cu Utilizatorii sai si nici informatii despre acestia decat in conditiile art.16 (cesiune subcontactare vezi mai jos).

Administratorul Site-ului Advertising4U.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor Utilizatorilor sai si sa nu transmita datele personale ale Utilizatorilor catre terti, exceptie facand Institutiile Statului Roman, atunci cand este cazul, si in conditiile art.16 (cesiune subcontactare).

Datele personale ale Utilizatorilor vor putea fi folosite de catre Administratorul Site-ului Advertising4U.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru informari comerciale despre bunurile si serviciile comercializate in WebSite-ul Advertising4U.ro, pentru corespondenta, pentru facturare si/sau pentru a alte activitati legate de relatia Furnizor Client.

Pe intreaga durata a contractului si ulterior incetarii contractului, Utilizatorul este obligat sa pastreze confidentialitatea tuturor datelor si informatiilor primite de la Administratorul Site-ului Advertising4U.ro si are obligatia de a nu dezvalui, folosi sau face publice, in mod direct sau indirect, sub nici o forma si nimanui, documentele si/sau informatiile confidentiale, sau orice parte a acestora, catre nici o persoana sau entitate, pentru nici un motiv sau scop, oricare ar fi acesta, cu exceptia situatiei in care obtine acordul prealabil scris al Administratorul Site-ului Advertising4U.ro sau in situatiile prevazute de lege sau in indeplinirea prezentului contract.

Utilizatorul nu va provoca si nu va aduce daune reputatiei Administratorului Site-ului Advertising4U.ro, WebSite-ului Advertising4U.ro, fondului sau de comert si relatiilor sale de afaceri cu orice entitate sau persoana incluzand fara limitare, clienti, furnizori, sub-contractori, institutii sau autoritati, organisme oficiale, etc.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator cu privire la servicii, comanda, comunicari, probleme survenite sau solutionari propuse, fara consimtamantul prealabil scris al Administratorului Site-ului Advertising4U.ro. Orice defaimare, publicitate / reclama negativa, informatii publice daunatoare, facute de catre Utilizator fara acordul nostru, atrag apelarea la instantele judecatoresti competente si solicitarea de plata daune, in functie de prejudiciile create.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Administratorului Site-ului Advertising4U.ro se obliga sa respecte drepturile Utilizatorilor conferite de legislatia din Romania si din Uniunea Europeana.

Administratorului Site-ului Advertising4U.ro proceseaza datele personale ale utilizatorilor sai in concordanta cu Politica de Confidentialitate (parte integranta din acesti Termeni si Conditii) si Politica de Cookie (parte integranta din acesti Termeni si Conditii).

 1. Cesionare si Subcontactare

Administratorului Site-ului Advertising4U.ro poate vinde / cesiona si/sau subcontracta catre o terta parte servicii ce tin de onorarea serviciilor WebSite-ului Advertising4U.ro fara informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Advertising4U.ro va fi intotdeauna responsabila fata de Utilizator pentru toate obligatiile contractuale.

Administratorului Site-ului Advertising4U.ro poate vinde / cesiona WebSite-ul Advertising4U.ro si tot ce tine de activitatea acestuia fara informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

 1. Forta Majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. Litigii

Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legea romana in vigoare.

Orice conflict care rezulta din sau cu privire la obiectul prezentilor Termeni si Conditii si care nu poate fi solutionat pe cale amiabila, va fi solutionat de instantele competente din Romania, orasul Bucuresti, in limba romana.

 1. Dispozitii Finale

Informatia inclusa in acest site poate contine inadvertente tehnice sau erori de scriere.

Administratorul Site-ului Advertising4U.ro incearca, pe cat posibil, sa va ofere in acest site informatie cat mai noua, dar nu ofera garantii in ceea ce priveste exactitatea acesteia. Administratorul Site-ului Advertising4U.ro nu isi asuma nicio responsabilitate pentru orice eroare sau omisiune din continutul acestui site.

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra WebSite-ului Advertising4U.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a Utilizatorilor.

Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa https://Advertising4U.ro/tc/.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU TERMENII SI CONDITIILE WEBSITE-ULUI ADVERTISING4U.RO, VA RUGAM SA NU UTILIZATI SITE-UL, SA NU FOLOSITI SERVICIILE GRATUITE SAU CU PLATA OFERITE DE ADVERTISING4U.RO, SA NU COMPLETATI FORMULARELE DE INSCRIERE / INREGISTRARE / ADAUGARE ARTICOL / ADAUGARE ANUNT / PROMOVARE SAU ORICE ALT FORMULAR EXISTENT PE SITE, SA NU VA CREATI SI/SAU SA VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA (IN SITUATIA IN CARE AVETI CONT) SI SA NU COMANDATI BUNURILE SI SERVICIILE OFERITE DE ADVERTISING4U.RO.

Anexa Info. Afisare

Structura WebSite-ul Advertising4U.ro este realizata pentru promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura WebSite-ului Advertising4U.ro oricand, fara a da explicatii ulterioare, dar intotdeauna va tine cont de promovarea cu prioritate a reclamelor platite, a Utilizatorilor platitori si a partenerilor.

Anexa Tarife si Modalitati de Plata

 • Servicii FREE | Servicii Gratuite de Publicare Articole / Anunturi

Serviciul de promovare in WebSite-ul Advertising4U.ro prin Comunicate de Presa / Articole / Anunturi Gratuite este GRATUIT, cu Tarif 0 lei.

Orice Utilizator inregistrat in WebSite-ul Advertising4U.ro cu Cont de Publisher poate trimite GRATUIT spre publicare, prin Formularul de Publicare Articole / Anunturi sau prin Email**, Comunicate de Presa / Articole / Anunturi Gratuite.

Pachetul Gratuit – FREE – implica:

Numar nelimitat*free de Articole / Anunturi cu o imagine principala, un link video (Youtube), fara link-uri active incluse.
Link-uri de distributie pe Retele Sociale, Chat si Email
Validare Articol / Anunt in 1-9 zile prin Formular / 1-31 zile prin Email**

*free Se poate publica maxim 1 Articol / Anunt pe zi

 • Servicii PRO | Servicii Platite de Publicare Articole / Anunturi

Serviciul de promovare in WebSite-ul Advertising4U.ro prin Comunicate de Presa / Articole / Anunturi Platite este tarifat conform Pachetelor PRO din oferta, in functie de numarul de Articole / Anunturi si de perioada de utilizare a lor.

Orice Utilizator inregistrat in WebSite-ul Advertising4U.ro cu Cont de Publisher poate trimite, Contra Cost, spre publicare, prin Formularul de Publicare Articole / Anunturi sau prin Email**, Comunicate de Presa / Articole / Anunturi Platite / Promovate si cu beneficii suplimentare fata de cele din varianta gratuita.

Pachet PRO 1 | 45 ron / 1 Luna
1 Articol / Anunt publicabil intr-o luna*1

Pachet PRO 5 | 175 ron / 1 Luna
5 Articole / Anunturi publicabile intr-o luna*1

Pachet PRO 30 | 450 ron / 3 Luni
30 Articole / Anunturi publicabile in 3 luni*1

Pachet PRO 120 | 600 ron / 6 Luni
120 Articole / Anunturi publicabile in 6 luni*1

Pachet PRO 365 | 975 ron / 12 Luni
365 Articole / Anunturi publicabile in 12 luni*1

Toate Articolele / Anunturile din Pachetele cu Plata – PRO – beneficiaza de:

O Imagine Principala.
Un Video (Youtube).
Trei Link-uri active dofolow Incluse.
Fara Publicitate de la terti in Pagina.
Link-uri de distributie pe Retele Sociale, Chat si Email.
Validare Articol / Anunt in 30-90 min. prin Formular*2 / 1-7 zile prin Email**.
Tehnoredactare Gratuita pentru Articolele trimise prin Email.
Promovare minim 24 de ore pe Prima Pagina.
Arhivare in WebSite maxim 5 Ani.

*******

*1 Se pot publica maxim 3 Articole / Anunturi pe zi. Articolele netrimise spre publicare in perioada contractuala nu se reporteaza.

*2 Timp mediu estimat de validare a Articolelor / Anunturilor trimise in intervalul orar 9:00-13:00, in zilele lucratoare,  prin Formularul de Publica Articol / Comunicat / Anunt / Eveniment. Timpul maxim de validare este de 24 de ore, in zilele lucratoare.

** [ATENTIE!] Va recomandam, in situatia in care trimiteti spre publicare Articolele / Anunturile prin Email, sa folositi adresa de Email cu care ati inregistrat Contul de Publisher sau, in cazul agentiilor de PR / Publicitate, o adresa de email apartinand aceluiasi domeniului cu cel al adresei de email folosita la inregistrare.

** [ATENTIE!] Imaginea si textul Articolelor / Anunturilor trimise prin Email trebuie sa fie atasate la email in format .jpg/.jpeg, respectiv .docx/.doc sau sa fie continute in interiorul email-ului si trebuie sa respecte Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro. Articolele / Anunturile trimise prin email care nu au toate informatiile necesare atasate la email nu se iau in considerare.

[ ! ] Pentru a fi validate si publicate, Comunicatele de Presa / Articolele / Anunturile trimise spre publicare trebuie sa respecte Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro

Plata pentru Serviciile cu Plata se face prin transfer bancar conform facturilor emise de catre Furnizor Beneficiarului.