Termeni si Conditii de utilizare a site-ului Advertising4U.ro

Serviciile si produsele din site-ul Advertising4U.ro sunt oferite de HOLI Production SRL, denumita in continuare Advertising4U.ro.

1. Termeni Generali

Utilizarea acestui site, www.Advertising4U.ro si a subdomeniilor lui, implica acceptarea implicita a termenilor si conditiilor de utilizare ce urmeaza. Prin continuarea utilizarii site-ului, dumneavoastra, numit in continuare utilizator, va dati acordul tacit si fara rezerve la totalitatea termenilor si conditiilor.

Advertising4U.ro poate modifica sau schimba continutul site-ului in orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate suspenda sau intrerupe furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul la site ori la anumite parti din acesta fara o notificare prealabila. Totodata, Advertising4U.ro poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificare si fara angajarea vreunei raspunderi.

Accesul la informatiile publicate in site-ul Advertising4U.ro este gratuit.

2. Obligatii ale Autorilor si Editorilor de Comunicate de Presa si Evenimente

Pentru a putea folosi serviciile oferite de Advertising4U.ro, sunteti de acord ca nici unul dintre comunicatele sau evenimentele trimise spre publicare sa nu aiba sau sa contina link-uri spre pagini cu caracter rasist, xenofob, antisemit, calomniator, insultator sau defaimator, obscen, profanator, indecent, sa nu fie supus oprobiului public, sa nu incurajeze sau promoveze actiuni violente sau ilegale, sa nu incalce sau eludeze reglementarile legale in vigoare si sa nu incurajeze ura unei anumite categorii umane, profesionale, etc. De asemenea sunteti de acord ca nici unul dintre comunicatele sau evenimentele trimise spre publicare sa nu aiba sau sa faca trimitere spre pagini cu continut care promoveaza servicii sau produse concurente Advertising4U.ro.

3. Utilizarea serviciilor de Comunicate de Presa si Evenimente

Pentru utilizarea serviciilor de promovare free (comunicate de presa & info. evenimente) nu se accepta comunicari trimise de pe adrese de email free (ex.: ..@yahoo.com, ..@gmail.com, ..@live.com, etc).

Este interzisa publicarea aceluias comunicat de presa de mai multe ori in rastimp de 72 de ore.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva sau sterge orice link oricand, fara a avea nevoie de un motiv si fara a da explicatii ulterioare.

Comunicatele de presa si evenimentele vor fi publicate în site în cel mai scurt timp, după validarea lor de către editorul Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea comunicatelor de presa sau a evenimentelor sau de a le elimina in orice moment de pe site fara a da explicatii ulterioare.

4. Garantia Serviciilor online

Advertising4U.ro nu garanteaza accesul sigur, continuu si neintrerupt la serviciile sale online.

Advertising4U.ro nu garanteaza ca serviciile online oferite vor fi neintrerupte, la timp, sigure, continue sau fara erori. Orice eroare de program va fi corectata.

Advertising4U.ro nu va fi responsabil pentru nicio problema sau disfunctionalitate cauzata ca urmare a utilizarii acestui site.

5. Limitarea Responsabilitatii

Toate articolele publicate pe site au doar caracter informativ si nu pot fi considerate ca sfaturi in domeniul medical, financiar, legal sau in orice alt domeniu.

Advertising4U.ro nu este responsabil pentru acuratetea, corectitudinea, calitatea, integralitatea sau actualitatea informatiilor furnizate pe site.

Advertising4U.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile, omisiunile sau alte inexactitati ale informatiei, pentru intarzierea in transmiterea integrala ori partiala a acesteia, pentru orice problema ce deriva sau ocazionata de aceasta.

Advertising4U.ro isi declina orice responsabilitate privind garantarea acuratetii continutului site-ului sau a felului in care informatia serveste anumitor scopuri.

Advertising4U.ro, reprezentantii sai legali, proprietarii site-ului nu pot fi facuti raspunzatori pentru niciun fel de daune indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand, dar nelimitandu-se, la pierderi de profit, intreruperi ale afacerilor, redirectionarea clientelei, ori alte pierderi de orice fel si orice natura, rezultate din utilizarea site-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de site utilizatorilor sai sau partenerilor comerciali in orice scop, chiar daca Advertising4U.ro a fost informat de posibilitatea produceri acestora.

6. Drepturile de Autor

Toate informatiile publicate pe site-ul www.Advertising4U.ro sunt protejate de Legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe – Legea nr.8/1996 si de legile nr. 129/1992 si nr.84/1998. Titularii drepturilor de autor fiind Advertising4U.ro sau, dupa caz, furnizorii sai de informatie.

Autorii sau editorii de comunicate de presa sau evenimente au obligatia de a respecta drepturile de autor pentru materialele trimise spre publicare.

Site-urile care preiau informatii de pe site-ul www.Advertising4U.ro vor cita sursa informatiei cu link catre site si vor avea grija sa respecte toate drepturile de autor.

In cazul in care constatati ca un articol publicat pe site-ul www.Advertising4U.ro nu respecta drepturile de autor sau orice alte drepturi, va rugam sa ne sesizati acest fapt printr-un mesaj trimis pe adresa de email contact@Advertising4U.ro.

Advertising4U.ro poate folosi numele firmei dumneavoastra si/sau numele si logo-ul site-ului dumneavoastra in lista clientilor proprii si/sau in diverse campanii proprii de prezentare.

7. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.

HOLI Production S.R.L.

Sediu Social : Bucuresti – ROMANIA

Nr.Ord.Reg.Com./an : J40/13770/1991

C.U.I. : 346480