1 iunie cu maraton de filme Mission Impossible la Paramount Channel

Paramount ne oferă un motiv bun să ne trezim dis de dimineață într-o zi de weekend! Pe 1 iunie, avem ocazia de a vedea primele 5 filme, parte a uneia dintre cele mai longevive francize cinematografice din ultimii 20 de ani – Mission Impossible.

Ziua debutează la ora 08.45 cu primul film din serie, din 1986, Mission: Impossible.  Când agentul guvernamental Ethan Hunt și mentorul sau, Jim Phelps (Jon Voight), merg într-o misiune periculoasă, Jim este ucis, iar Ethan devine principal suspect al crimei. Aflat pe fuga, lui Hunt i se alătură hackerul Luther Stickell (Ving Rhames) și pilotul Franz Krieger (Jean Reno) pentru a-l ajuta să se furișeze într-o cladire CIA pentru a intra în posesia unui document confidențial care ii poate demonstra nevinovatia.

De la 11.00 putem vedea Mission: Impossible II.  De data aceasta, Ethan Hunt și echipa lui încearcă să împiedice răspândirea unui virus mortal eliberat de o grupare teroristă. Însă Ethan nu este singurul aflat în căutarea virusului. El concurează cu un grup terorist condus de un fost agent IMF, care a reușit să fure antidotul.

În Mission: Impossible – Fallout, Ethan Hunt s-a retras de la datorie și antrenează recruți pentru IMF. Lucrurile iau însă o turnură periculoasă când Hunt se vede pus față în față cu cel mai mare dușman al său: Owen Davian (Philip Seymour Hoffman), un traficant internațional de arme, feroce si neinfricat. Ethan trebuie să se apere nu numai pe el, ci și pe femeia pe care o iubește. Filmul poate fi urmărit începând cu ora 13.40 pe Paramount Channel.

După amiază, de la 16.20, Mission: Impossible – Ghost Protocol. Învinuit pentru un atac terorist asupra Kremlinului, Ethan este renegat de către guvernul american, alături de colegii săi din agenția IMF. Președintele pune în aplicare protocolul fantomă. Forțat să dispară și rămas fără sprijin și resurse, Hunt trebuie să lămurească situația și să prevină un alt atac alături de un grup de agenți IMF suspecți aflați și ei pe fugă.

Maratonul Mission Impossible se încheie la 19.15, cu Rogue Nation. În timp ce IMF este dezbinat, iar Ethan rămâne fără ajutor, o nouă amenințare sub forma organizației Sindicatul ia naștere. Sindicatul eate o grupare dedicată stabilirii unei noi ordini globale printr-o serie de atacuri teroriste. Pus față în față cu o nouă misiune imposibilă, Ethan își adună echipa și își unește forțele cu Ilsa Faust  (Rebecca Ferguson), o agentă britanică renegată care poate fi și ea membră a acestei organizații secrete.