[UPDATE] – Din motive obiective, Spectacolul a fost ANULAT!  Într-o lume în continuă schimbare, dragostea pentru muzica barocă renaște cu o forță inegalabilă! Suntem încântați să anunțăm un eveniment deosebit, dedicat pasionaților de muzică și cultură, care va avea loc pe data de 25 septembrie, ora 19, la Bibliotea Națională a României. Această seară specială va aduce în prim-plan piese de muzică barocă ce vor fi interpretate pentru prima dată, oferind publicului o oportunitate unică de a redescoperi frumusețea și profunzimea acestui gen muzical.

Această inițiativă nu doar că își propune să readucă în atenția publicului piese de o valoare artistică inestimabilă, dar și să inspire o nouă generație de iubitori de muzică barocă.

Muzica barocă este o comoară culturală care merită să fie celebrată și ascultată. Prin acest concert, dorim să arătăm că dragostea pentru muzică transcende timpul și că fiecare notă are o poveste de spus.

Vă invităm să fiți parte din această experiență unică, unde emoția și creativitatea se împletesc într-un spectacol de neuitat. Biletele sunt disponibile pe

https://ticketstore.ro/ro/bilete/6912/reintoarcerea-muzicii-baroce-biblioteca-nationala-a-romaniei-bucuresti-25-septembrie-2024

Preț bilet : 75 de lei

Asociația Home of Strings își propune să promoveze interpreții  de muzică barocă, oferind o platformă pentru exprimarea artistică și a ajunge la un public mai larg. Prin organizarea de evenimente, concerte și ateliere, asociația își dorește să sprijine dezvoltarea acestui gen muzical deosebit de bogat și expresiv. Prin inițiativele sale, Home of Strings contribuie la revitalizarea și aprecierea acestui stil, încurajând colaborarea între muzicieni și educarea publicului în privința valorilor muzicii baroce.

Interpreti :

Carina-Gianina Boldea   Flaut

Mateu Antal    Vioară

Tatiana Cozlova   Violoncel

Mihai Crangă   Chitară clasică

Maria Ungheanu   Soprană

Program:

C.P.E.Bach: Trio Sonata in A minor for Flute, Violin & B.c Wq.148 H.572

G.F.Handel .”Pensieri notturni di Filli”: Nel dolce dell’oblio

G.F.Handel Trio Sonata Op. 2 NO 1 H Mool Hwv 386B

G.P.Telemann Trio Sonata in e minor, TWV 42

G.P.Telemann, Sonata a 3, in D minor, Twv 42

J.J.Quantz – Trio sonata in C minor

W. de Fesch. Triosonata in G minor N.4 Op.7