Începutul anului este adesea asociat cu perioada de relaxare aferentă sărbătorilor de iarnă, însă după distracția caracteristică lunii decembrie, oamenii caută modalități prin care să-și prelungească entuziasmul. Pentru că perioada reducerilor vine în întâmpinarea acestei nevoi, AFI Ploiești a dat startul reducerilor, care te vor ajuta să descoperi ce înseamnă dragostea la prima vedere.

Nivelul de entuziasm va crește și mai mult pentru cei care vor face cumpărături în valoare de minimum 200 lei în magazinele din AFI Ploiești, deoarece aceștia vor avea șansa să câștige unul dintre premiile campaniei: 1 x Apple Iphone X, 1 x Apple Ipad sau 1 x Playstation 4.

Pentru a se înscrie în campanie, clienții AFI Ploiești trebuie să prezinte bonurile de cumpărături, cu valoare minimă cumulată de 200 lei, la unul dintre Info Desk-urile din zonele Dalia sau Iris, iar cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți, până pe data de 5 martie 2019.

“Perioada reducerilor aduce entuziasm clientilor ce vor să își înnoiască garderoba la începutul anului, profitând de prețurile care pot fi cu până la 70% mai mici. Pentru că Eticheta Magică s-a bucurat de un real succes în campania precedentă, ne-am gândit să o integrăm și în campania <<Reduceri la prima vedere>>, cu denumirea de Eticheta Reducerilor”.  a declarat Raluca Ghica, Marketing Manager AFI Ploiești.

Eticheta Reducerilor se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 10 februarie. Clienții AFI Ploiești vor porni din nou în căutarea articolelor, de data aceasta cu #EtichetaReducerilor, în magazinele special marcate din centrul comercial. Cei care vor fotografia produsele, împreună cu #EtichetaReducerilor atașată, trebuie să urce imaginea într-un comentariu la postarea concursului de pe pagina de Facebook AFI Ploiești, alături de hashtag-ul #EtichetaReducerilor. La final, toți participanții vor intra în tragerea la sorți pentru un AFI Gift Card în valoare de 200 de lei pentru a-și achiziționa produsele preferate.

Vino în AFI Ploiești și descoperă reducerile de care te vei îndrăgosti!

Mai multe detalii despre campania “Reduceri la prima vedere” poți găsi pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești.