Având la bază platforma de comunicare #oamenicanoi, AFI Ploiești investește în activitățile sportive și educative ale comunității locale. Astfel, încă din 2016, a început frumoasa colaborare cu clubul Ploiești Basketball, care va continua până în 2020, cel puțin.

Cele două grupe de baby și mini-baschet ale clubului continuă să beneficieze de susținerea centrului comercial, atât pe parcursul acestui an, cât și în 2020.

În plus, AFI Ploiești este partener principal al evenimentului „AFI Basketball Inspiration”, un eveniment sportiv foarte apreciat pe plan local, stabilind în cea de-a doua ediție un record național de audiență la un meci de babybaschet (copii sub 10 ani).

“Decizia de a continua susținerea echipelor Ploiești Basketball a fost una firească, întrucât credem în talentele comunității locale si știm că un astfel de sprijin îi poate ajuta să se dezvolte. Suntem siguri că staff-ul ne va surprinde, ca de fiecare dată, cu rezultate plăcute, indiferent de schimbările din componența echipei. Ne aducem cu drag aminte de performanțele din 2017, când echipa AFI Ploiești Basketball a câștigat Campionatul Național de BabyBaschet și ne păstrăm optimismul pentru acest an.

Astfel, prin platforma de comunicare #oamenicanoi, ne propunem să ducem la împlinirea câtorva dintre visurile comunității noastre.” a declarat Raluca Ghica, Marketing Manager AFI Ploiești.

Mai multe detalii despre AFI Basketball Inspiration veți putea găsi în curând pe www.afi-ploiești.ro sau pe pagina de Facebook AFI Ploiești.