DHL Express Romania are un nou director general începând cu data de 1 iulie 2020. Agnieszka Błaś va conduce o echipă formată din peste 500 de angajați, care oferă servicii celor aproape 6,000 de clienți, și operând o rețea de 25 de centre de expedieri la nivel național.

Agnieszka a ocupat anterior funcții în top managementul DHL Express Polonia, fiind Director Operațional în ultimii opt ani. S-a alăturat companiei încă din anul 2001 și are  o vastă experiență în infrastructura operațională și procesele de vămuire.

„Cu o echipa de management puternică la nivel local, la care se adaugă experiența pe care  Agnieszka o are în ceea ce privește procesele operaționale și având ca focus Oamenii, Creșterea și Calitatea (People, Growth and Quality), sunt convins că DHL Express România este poziționată bine pentru a accelera creșterea pe această piață importantă pentru Europa Centrală.”, a declarat John Cornish, CEO DHL Express Central Europe.

„Sunt mândră să preiau acest rol nou, alături de o echipă minunată, cum este DHL Express România, care nu întâmplător este certificată cu distincția “Great Place to Work”. Aștept cu nerăbdare să ne dezvoltăm, să investim în continuare în angajații noștri și să ne încântăm clienții. Știu că echipa DHL este echipată cu tot ceea ce îi trebuie  pentru a crea valoare și a depăși așteptările clienților noștri. Prin investiții în capacitatea noastră operațională și consolidarea serviciului nostru, sunt sigură că vom oferi cele mai bune servicii și vom livra excelență partenerilor noștri ”, a declarat Agnieszka Błaś.

Fostul director general, Daniel Kearvell, care a condus operațiunile DHL Express România în ultimii 8 ani, a fost promovat în funcția de VP Pricing DHL Express Europe.