Alexandra Diniță, General Manager al agenției Free Communication, este noul președinte al rețelei Public Relations Global Network (PRGN).

PRGN este una dintre cele mai mari rețele globale de agenții de comunicare independente din lume, reunind peste 50 de organizații de pe șase continente. Free Communication este membru deplin al PRGN din 2014.

În calitate de președinte pentru mandatul 2021-2022, Alexandra Diniță va prezida activitățile PRGN în contextul în care industria comunicării, la nivel global, trebuie să se adapteze provocărilor și noilor realități create de pandemie și de efectele acesteia.

Preluarea conducerii unei rețele globale de agenții într-un an în care lumea sperăm că începe să-și revină din pandemia de Covid-19 reprezintă o adevărată provocare de leadership, din orice perspectivă. Îmi plac provocările și, totodată, oportunitățile care apar într-un astfel de context fără precedent”, afirmă Diniță, architect prin formare, care a fondat Free Communication în 2002, alături de Laurențiu Niță și Nicoleta Matei.

În vârstă de 47 de ani, Alexandra Diniță este, dincolo de arhitect, manager și profesionist al comunicării, o pasionată de sport și aventură montană și mama unui băiat de 12 ani.

Aleasă de agențiile membre la ultima întâlnire (desfășurată online) a organizației, Alexandra Diniță este cel de-al 30-lea președinte al PRGN și preia mandatul de la Robert Bauer, managing partner al agenției Accelent Communication din Viena.