Alexandru Pițigoi, pilot de curse, împreună cu Ecologic 3R Ambalaje S.A., dau Startul Colectării Selective

2019 este un an dificil pentru România din punctul de vedere al alinierii la obiectivele de colectare selectivă a deșeurilor de ambalaje. De acum, România va trebui să realizeze o cotă ambițioasă de colectare selectivă, inclusiv la nivel municipal.

Populația va trebui să conștientizeze rapid rolul esențial pe care îl joacă în punerea pietrei de temelie a colectării selective la nivel municipal. Cetățenii responsabili trebuie să își înțeleagă rolul, iar noi suntem aici pentru a ajuta în clarificarea și asumarea acestui rol” a declarat Doruleț Iorga, Președintele Ecologic 3R Ambalaje S.A.

Ecologic 3R Ambalaje în parteneriat cu Alexandru Pițigoi, binecunoscutul pilot de curse și campion de raliu,  lansează campania de informare și conștientizare a necesității colectării selective a deșeurilor de ambalaje START Colectării Selective!

START Colectării Selective! se va desfășura pe parcursul sezonului competițional de automobilism sportiv, între iulie și noiembrie 2019, și își propune să ducă mesajul responsabilității față de mediu către publicul tânăr, activ și dinamic al curselor de automobilism sportiv, public cu care împărtășim aceleași valori – curaj, dinamism și implicare. Grija față de mediu este echivalentul grijii față de generațiile viitoare. Grija față de mediu este o necesitate” a declarat pilotul Alexandru Pițigoi, vocea campaniei START Colectării Selective!

 Ecologic 3R Ambalaje S.A. este o organizație de transfer de responsabilitate, unul dintre cei mai vechi și stabili operatori pe piața managementului deșeurilor din România. Cu o echipă de specialiști cu experiență de mai bine de 17 ani, Ecologic 3R Ambalaje S.A. se aliniază la obiectivele de țară ale României în domeniu și își aduce aportul la realizarea acestora. Implicarea în educația publicului interesat de protejarea mediului înconjurător este una dintre prioritățile societății.