Un dialog între unul dintre marii actori ai României – Alexandru Repan – si artişti aflaţi la începutul ascensiunii artistice – Corul de copii şi tineret Alternativ dirijat de Voicu Popescu – a avut loc pe scena Teatrului Nottara, în seara de 2 decembrie, în spectacolul Dialogul generațiilor.

Evenimentul a fost dedicat seniorilor Bucureştiului, cu ocazia Zilei Naționale a României şi a fost organizat de Primăria Capitalei prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti.

Programul, apreciat de numerosul public prezent, a adus pe scenă muzicieni aflaţi la începutul carierei şi un senior al scenei româneşti, dialogul între muzică şi poezie, dar şi cel între generația nepoţilor celor aflaţi în sală (Corul de copii şi tineret Alternativ) și un actor celebru din generația spectatorilor (Alexandru Repan) generând un program intitulat sugestiv Dialogul generațiilor.

Publicul a putut asculta lucrări și prelucrări corale semnate de compozitori români de renume, muzica propunând o emoționantă călătorie în cultura și tradițiile românești, cu accent pe repertoriul ce face apel la folclorul autentic sau prelucrat, dar şi pe repertoriul de Crăciun. Actorul Alexandru Repan a recitat poezii reprezentative din literatura română, pe parcursul programului realizându-se o trecere rafinată de la tema Zilei Naţionale a României, la cea a apropierii sărbătorilor de iarnă.