Dumbrava Vlăsiei, parcul rezidențial din nordul Bucureștiului premiat pentru viziunea arhitecturală și a locurii, organizează în perioada 16-18 septembrie evenimentul Întâlniri de Toamnă centrat pe pasiunea publicului și a profesioniștilor pentru amenajarea grădinilor. Peste 3000 de plante, 3000 de bulbi și 300 de varietăți vor fi prezentate într-o expoziție găzduită de parcul central din Dumbrava Vlăsiei, alături de soluții, workshop-uri și echipamente pentru întreținerea grădinii.

Văzută ca parte integrantă a spațiului intim și nu doar o extensie a locuirii, grădina este, în filosofia Dumbrava Vlăsiei, o reinserție firească în natură, casă pentru umanitate pentru cea mai lungă perioadă a evoluției noastre. Evenimentul își propune să valorifice această relație și să îi adauge componente evolutive mai noi –  estetica, știința și tehnologia.

 Ca parte a unei vizuni mai largi pentru o comunitate a pasionaților, evenimentul își propune, de asemenea, să îi reunească pe toți cei care se regăsesc în bucuria de a trăi, consuma și crea frumosul. Astfel că evenimentul este însoțit de o serie de momente dedicate altor forme de estetică ce aduc împreună pasionații – concert de muzică acustică, proiecție de filme clasice, fine art.

Highlights Întâlniri de Toamnă în Dumbrava Vlăsiei – 16-18 septembrie:

  • Expoziție, workshops și amenajări de grădini cu plante, flori și echipamente
  • Sănătate din plante – o afacere de familie care s-a ambiționat să trăiască sănătos, dar să îi ajute și pe alții
  • Concert acustic URMA Just Strings, trupa care a susținut în premieră, pentru un grup alternativ, concerte recital la Ateneul Român și Sala Palatului, si a fost invitată să susțină un concert MTV Unplugged, alături de orchestra simfonică dirijată de Simona Strungaru
  • Saturday Night Movies – proiecții surpriză cu filme clasice pentru marele ecran
  • Retro car show Tureanu – mașini clasice care au primit o nouă viață prin grija unor restauratori pasionați
  • Marie Nouvelle – expozitie cu vânzare de fine art pictură, printuri și design vestimentar al unei artiste care și-a găsit curajul să abandoneze totul și să se reinventeze pentru pasiunea sa
  • We Bare Bears – meet&greet cu personajele animate Cartoon Network, precum și joacă, jocuri și concursuri pentru copii

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe www.dumbravavlasiei.ro

Prezentările, consultanța, materialul vegetal și cel de întreținere, ferilizatorii, ghivecele și jardinierele, precum și echipamentele și soluțiile de amenajare exterioară sunt susținute de către Anthesis, City Garden, Decomarm – Magazin Piatră, Holland Farming Agro, Luca-perene, Sănătate din plante, Malvert, Karcher.

Evenimentul este susținut media prin contribuția Radio România Cultural, B365, The Institute, Love Deco și Fashion Premium Magazine.

La Fântâna, KAFUNE, Frizzante Van Preludium și Verv Kitchen asigură hidratarea și plăcerea papilelor gustative.

Despre Dumbrava Vlăsiei

Dumbrava Vlăsiei este un proiect unic pe piața rezidențială din România. Localizat în nordul Bucureștiului, parcul rezidențial Dumbrava Vlăsiei se întinde pe aproximativ 90 de hectare și va cuprinde 5 sate distincte, conectate de un parc și înconjurate de o pădure deasă de stejari.

 Locul a fost gândit ca o comunitate autonomă, privată, oferind rezidenților săi toate condițiile pentru a duce un stil de viață sănătos și de înaltă calitate, ce pune accentul pe libertatea de a trăi, agrement și liniște. În Dumbrava Vlăsiei, renumite birouri de arhitectură realizează proiecte spectaculoase, special concepute pentru această rezervație arhitecturală, care dau ținuta parcului rezidențial și servesc drept inspirație pentru viitori rezidenți.