Mullen România anunță numirea Andrei Panaitescu în funcția de Client Service Director. Cu peste 10 ani experiență în publicitate, dintre care ultimii cinci în echipa Mullen, Andra Panaitescu va coordona departamentul de Client Service al agenției.

Cu un background puternic în comunicare de brand și marketing, Andra a gestionat campanii integrate, lansări de produs și repoziționări pentru companii din industrii precum FMCG, retail, servicii, tehnologie, pharma, banking, automotive sau social.

„Profil de leader, Andra este în egală măsură un excelent consultant pentru clienți și un foarte bun formator de oameni. Am văzut-o crescând echipe, ducând proiecte complexe, am urmărit-o cum a dezvoltat un puternic simț al businessului și am apreciat în fiecare zi loialitatea, puterea de muncă, ambiția și veselia de care ne bucurăm cu toții. Între valorile Mullen și valorile Andrei există sinergie, deci am încredere că vom continua cu succes drumul frumos împreună”, a declarat Hortensia Năstase, Vice-President Creative Services, Lowe Group.

„Sunt o mulțime de momente în viața de agenție care te încarcă pozitiv, te inspiră și îți dau motivația de care ai nevoie să mergi mai depate și să vrei mai mult. Dar recunoașterea muncii și a rezultatelor este cu siguranță unul dintre cele mai satisfăcătoare. De aceea, nu pot decât să mă bucur pentru oportunitatea de a prelua un nou rol și de a continua să evoluez în cadrul unei echipe care îmi împărtășește convingerea că pasiunea, calitatea, creativitatea și craft-ul sunt absolut necesare în work-ul de zi cu zi”, a adăugat Andra Panaitescu, Client Service Director, Mullen România.

Despre Mullen

De peste 27 de ani în România, Mullen este o agenție de creație, marketing și brand strategy care își propune să își păstreze mentalitatea de creativitate antreprenorială și spiritul dinamic. Agenția se poziționează ca challenger al modului de operare tradițional în procesul de creație și adoptă un model de lucru bazat pe integrare și perspectivă holistică asupra comunicării.

Produsul creativ semnat Mullen este gândit mai degrabă ca o soluție de business și nu doar de comunicare în parteneriatul cu clienții, prin gândire creativă, inovație media și un customer journey care diferențiază brandul clienților noștri în peisajul intens competițional.

Mullen face parte din rețeaua globală MullenLowe, una dintre cele mai mari rețele de comunicare la nivel mondial, cu peste 90 de agenții în America, EMEA si APAC, unul dintre holdingurile Interpublic Group of Companies. În România, agenția face parte din Lowe Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare de pe piață.