Credit Europe Bank România le aduce astăzi clienților deținători de carduri Mastercard Apple Pay, un serviciu care transformă plățile mobile într-un mod ușor, sigur și confidențial de a plăti rapid și comod.

Securitatea și confidențialitatea se află la baza Apple Pay. Când este folosit un card de credit sau debit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat nici pe dispozitiv, nici pe serverele Apple. În schimb, este alocat un număr unic dispozitivului (Device Account Number) criptat și stocat în siguranță în zona securizată a dispozitivului clientului (Secure Element). Fiecare tranzacție este autorizată printr-un cod de siguranță unic și dinamic.

Apple Pay este ușor de configurat, iar clienții vor primi în continuare toate beneficiile și bonusurile oferite de cardurile de credit și debit. În magazine, Apple Pay funcționează cu iPhone SE, iPhone 6 sau versiunile mai recente și cu Apple Watch.

Cumpărăturile online în aplicațiile și website-urile care acceptă Apple Pay sunt realizate simplu cu Touch ID printr-o atingere sau prin dublu click pe butonul lateral și o privire la iPhone X pentru autentificare cu Face ID. Prin Apple Pay, clienții nu trebuie să completeze manual formulare sau informații de livrare și facturare. Când plătesc pentru bunuri și servicii, în aplicații sau folosind Safari, Apple Pay funcționează cu iPhone 6 și versiuni ulterioare, iPhone SE, iPad Pro, iPad (a cincea generație), iPad Air 2 și iPad mini 3 și versiunile mai noi. Clienții pot folosi Apple Pay și în Safari pe orice produs Mac introdus în sau după 2012 care rulează macOS Sierra și pot confirma plata cu iPhone 6 sau o versiune ulterioară sau cu Apple Watch ori cu Touch ID pe noul MacBook Pro.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, vizitați: http://www.apple.com/apple-pay/

În România, Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii. Apple Pay este un pas natural în strategia de digitalizare a Băncii, serviciu ce oferă o experiență de plată complet nouă pentru deținătorii de carduri de credit și debit Credit Europe Bank. În anul 2019, Credit Europe Bank (România) SA sărbătorește 26 de ani de prezență pe piața locală. Cardul de credit CardAvantaj este unul dintre cele mai reprezentative produse ale băncii datorită beneficiilor propuse în premieră la momentul lansării pe piața locală a cardurilor. Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, Banca este activă din anul 1993, când a operat sub denumirea de Banca de Credit Industrial și Comercial, devenind Finansbank (în anul 2000), iar apoi, în 2007, în urma unui proces de rebranding, primind denumirea de Credit Europe Bank România.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile băncii puteţi găsi accesând www.crediteurope.ro şi www.cardavantaj.ro.