În perioada 29 noiembrie – 7 decembrie, Qreator prezintă Artgitators, un eveniment-concept care marchează finalul anului 2019. Numele evenimentului este prefața acestui concept care folosește arta și designul experiențial ca instrumente pentru a agita tradiția, a ridica semne de întrebare asupra percepțiilor noastre și pentru a instiga Noul în gândire.

Qreator by IQOS a susținut și promovat mereu idei revoluționare, aducând în atenția publicului expoziții și artiști care au definit de-a lungul timpului acest spațiu ca Home of Bucharest Creativity. Însă acest lucru a fost posibil doar pentru că în spatele Qreator a stat mereu o echipă eclectică de oameni vizionari, curajoși, creativi prin natură și artiști prin formare. Tocmai de aceea, după expoziții precum Baugasm by Vasjen Katro sau Unzip Your Mind by Alex Chinneck, Qreator marchează finalul acestui an printr-un eveniment-semnătură care reunește mai multe teritorii sub o singură viziune artistică.

Artgitators lansează semne de întrebare asupra a șase teme cu impact social printr-o colecție de șase tablouri a căror descoperire este o experiență în sine. Conceptul gândit de Eglantina Von Becheru este un fragment de lume în care Suprarealismul este limba oficială, în timp ce ironia și performance-ul sunt dialecte care exprimă nevoia de a ne (re)evalua prejudecățile.

Fiind la rândul ei o îmbinare de mai multe teritorii, artist vizual și creativ în business, pe lângă expozițiile personale de pictură, Eglantina a conceput Experience Design-ul unor evenimente precum F1 Monaco Grand Prix 2018, Granviaggio 2019 sau ‘World Revealed’ – anul acesta la Milano Design Week.

Evenimentul este deschis publicului în perioada 29 noiembrie – 7 decembrie, la Qreator by IQOS. Intrarea este gratuită, iar accesul este permis exclusiv persoanelor majore.