Cu peste 14 ani de experiență în consultanță, majoritatea obținută în BDO, Andreea Munteanu este Tax training leader în BDO România și coordonator al liniilor de M&A și Corporate International Tax. Are o vastă experiență în impozite directe și indirecte, iar principala ei expertiză este impozitul pe profit și taxarea internațională.

Andreea a creat o echipă solidă, care a devenit unul dintre motoarele de dezvoltare ale BDO Tax. Împreună cu echipa sa, Andreea dorește să ridice performanțele companiei, aducând plusvaloare diviziei Tax.

De asemenea, ea a dezvoltat cunoștințe profunde în maximizarea valorii atributelor Tax, fiind responsabilă de coordonarea și realizarea a numeroaselor revizii fiscale, due diligence, reorganizări (divizări, fuziuni, schimb de acțiuni, transfer de business), precum și de furnizarea de consultanță la cerere.

Mă simt onorată și, în același timp, bucuroasă pentru numirea mea ca Partener în cadrul BDO Tax. În primul rând aș dori să mulțumesc lui Dan Bărăscu și lui Alin Irimia pentru votul de încredere și sprijinul acordat de-a lungul timpului. În al doilea rând aș dori să mulțumesc echipei pentru profesionalismul și dăruirea de care a dat dovadă în realizarea unor proiecte complexe care sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue.

Din noua poziție îmi doresc să continuăm consolidarea și dezvoltarea echipei în vederea acordării de servicii de calitate clienților noștri și, de asemenea, să venim în sprijinul acestora cu introducerea pe piață de noi produse digitale menite să le ușureze munca.”, declară Andreea Munteanu.

Despre BDO România

Prezentă pe piața locală din anul 1992, BDO România are peste 250 de angajați și birouri în București, Cluj, Iași, Timișoara, Sibiu și Chișinău. Având o echipă solidă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de servicii și industrii, BDO oferă clienților săi servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, business restructuring, taxe, prețuri de transfer, consultanță financiară, juridică și de management. Compania face parte din rețeaua internațională BDO, fondată în 1963, și care deține în prezent 1600 de birouri și 91.000 de angajați  în 167 de țări.