Alăturați-vă lui Ben Tennyson și familiei sale, care se reunesc pentru a salva lumea în trei episoade speciale Ben 10, ce vor fi difuzate pe tot parcursul anului 2021. Urmăriți primul episod Ben 10,010 pe 27 februarie, la ora 11:25, numai la Cartoon Network.

  • Ben 10.010 are loc într-un viitor în care adultul Gwen Tennyson este președinte și lumea este preluată de o hoardă extraterestră. Ben, care și-a pierdut o parte din puteri și s-a retras din activitate, este chemat pentru a-și recruta versiunea sa în vârstă de 10 ani din trecut. Pot adultul epuizat de lupte și copilul impulsiv să salveze un viitor asediat?
  • Ben Gen 10 urmărește povestea lui Ben când acesta se întâlnește cu tânărul Generator Rex și rezolvă o serie de neînțelegeri. Dar când vrăjitorul întunecat Hex folosește un Omnitrix care nu funcționează corect pentru a infecta oamenii cu ADN extraterestru, Ben trebuie să-l învingă pentru a salva lumea.
  • Alien X-Tinction găsește familia Tennyson atacată de un Alien X răutăcios, ce călătorește între dimensiuni. Cu ajutorul unei versiuni a lui Max dintr-un univers paralel, mai mulți Ben și Gwen fac echipă și formează o armată de eroi extratereștri ca să combată această amenințare.

Noua serie specială Ben 10 are premiera la Cartoon Network, cu primul episod  Ben 10.010 care va fi difuzat pe 27 februarie, la ora 11:25. 

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).