Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors Beverage Company, a fost certificată Angajator de Top în România, în baza unei evaluări care acoperă peste 20 de criterii din sfera resurselor umane. Printre acestea se numără strategia de resurse umane, mediul de lucru, atragerea de talente, educația, diversitatea, echitatea și incluziunea.

„Organizația noastră este construită pe valori puternice, iar toate acțiunile pe care le întreprindem au în centrul lor oamenii. Ne-am concentrat pe parcursul ultimilor ani să dezvoltăm strategii coerente de resurse umane și să aducem programe de dezvoltare profesională pentru colegii noștri. Ne bucurăm să vedem că toate eforturile noastre sunt apreciate și mă bucur că Bergenbier S.A. este o companie recunoscută ca fiind un angajator de top în România”, a punctat Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A.

Această certificare, acordată de Top Employers Institute, arată devotamentul organizației pentru a forma și menține un mediu de lucru corect și a asigura condiții de lucru cât mai bune pentru angajații săi, prin politici și strategii coerente de resurse umane.

„De ani de zile, în Bergenbier S.A. construim echipe și moduri noi de lucru, formăm și atragem specialiști și investim în strategii sustenabile pentru bunăstarea oamenilor. Facem toate aceste lucruri respectând valorile bine stabilite pe care le avem și care, de fapt, ne-au adus astăzi în acest punct de a fi certificați ca Angajator de Top în România. Printre cele mai importante valori se află încrederea reciprocă, prietenia care definește atât brand-ul nostru central, cât și politica de resurse umane după care ne ghidăm, dar și transparența informațiilor și diversitatea, în toate dimensiunile ei” a adăugat Ana Robinson, Director de Resurse Umane Bergenbier S.A.

Bergenbier S.A s-a alăturat celorlalte țări Molson Coors din Europa Centrală și de Est care au primit această certificare, printre care Ungaria, Serbia, Bulgaria, Cehia sau Croația. Programul Top Employer este cel care a certificat și premiat de-a lungul timpului peste 2.200 de angajatori cu performanțe deosebite din 122 de țări, aflate pe cinci continente.

„Vremurile excepționale scot la iveală tot ce este mai bun din oameni și organizații și am constatat acest fapt atunci când am finalizat programul nostru de certificare Top Employers din acest an. Suntem mândri să anunțăm și să celebrăm grupul de angajatori orientați către oameni, din acest an: Top Employers 2024”, a spus David Plink, CEO Top Employers Institute.

Despre Bergenbier S.A.

Parte a grupului Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, compania Bergenbier S.A. a fost fondată în 1994, iar cea mai importantă marcă din portofoliul său, Bergenbier, a fost lansată un an mai târziu. Astăzi, Bergenbier S.A. este în top trei companii producătoare de bere din România, având o fabrică modernă la Ploieşti şi o reţea performantă de distribuţie naţională. Bergenbier S.A. acordă o atenție sporită impactului pe care îl are în comunitate și asupra mediului. Portofoliul companiei cuprinde mărci care acoperă toate segmentele pieţei. Pe lângă berile produse la Ploiești – Bergenbier, Fresh, Staropramen, Staropramen Unfiltered, Stella Artois, Beck’s, Noroc, Löwenbräu – compania importă și distribuie în exclusivitate specialitatea pragheză Staropramen Dark, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, berea americană Miller Genuine Draft, cea mai iubită bere mexicană, Corona, precum și berea albă germană nefiltrată Frazinskaner. De asemenea, compania are din 2023 în portofoliu și variantele 0.0% alcool pentru Stella Artois și Staropramen.

Despre Molson Coors

De peste două secole, Molson Coors fabrică băuturi care aduc oamenii împreună pentru a se bucura de toate momentele vieții. De la Coors Light, Miller Lite, Molson Canadian, Carling și Staropramen la Coors Banquet, Blue Moon Belgian White, Saint Archer Gold, Leinenkugel’s Summer Shandy, Creemore Springs și multe altele, Molson Coors produce unele dintre cele mai îndrăgite și emblematice mărci de bere realizate vreodată. În timp ce istoria companiei este înrădăcinată în bere, Molson Coors oferă un portofoliu modern care se extinde dincolo de industria berii cu cocktail-uri carbonatate, cafea, vin, kombucha, cidru și multe altele. Molson Coors Beverage Company este o companie cotată la bursă, care operează prin Molson Coors America de Nord și Molson Coors Europe și este tranzacționată la New York și la bursa canadiană (TAP). Angajamentul companiei de a ridica standardele industriei și de a lăsa o amprentă pozitivă asupra angajaților, consumatorilor, comunităților și mediului se reflectă în Our Beer Print și în obiectivele de sustenabilitate 2025. Pentru a afla mai multe despre Molson Coors Beverage Company, vizitați molsoncoors.com sau pe Twitter @MolsonCoors.