Din 24 aprilie, canalul Nickelodeon lansează primul serial despre gaming: Bobocii. Acesta va fi difuzat de luni până vineri de la ora 15:40 și urmărește povestea Silviei, o fată care nu știe nimic despre jocurile video și cu toate acestea, decide să îl ajute pe fratele ei, Erick, să intre și să câștige într-o competiție de e-Sports.

Silvia nu este foarte sigură în ce se bagă, iar pe măsură ce pătrunde în lumea Bobocilor (Noobees), echipa pe care o formează împreună cu Erick și alți prieteni, aceasta va avea de înfruntat mai multe probleme tipice sau mai puțin tipice ale adolescenților, cum ar fi faptul că se îndrăgostește de David, rivalul ei la joc, în timp ce încearcă să deslușească misterul transformării ei în avatarul ei de joc, Kosnika. Oare își va duce Silvia la bun sfârșit obiectivul?

Serialul promite aventuri pasionaților de gaming, dar și celor care nu sunt familiarizați cu această lume. Produs de Viacom International Studios (VIS) și 100 Balas, serialul reproduce atmosfera marilor jocuri, finalelor și competițiilor, inclusiv imagini spectaculoase dintr-una din cele mai faimoase ligi internaționale de e-sports care găzduiește turnee de „League of Legends“ și „Call of Duty“ și multe altele.

Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook Nickelodeon România.

Despre Nickelodeon

Nickelodeon, care aniversează 39 de ani de activitate este brandul de entertainment numărul unu pentru copii. Business-ul internațional a pus de-a lungul timpului copiii pe primul loc în orice moment. Compania include postul de televiziune și producție în Statele Unite ale Americii, precum și  produse digitale, cărți și filme. Nickelodeon este urmărit de peste 90 de milioane de oameni în Statele Unite și a fost timp de 22 de ani consecutiv postul TV numărul 1 printre copii. Pentru mai multe informații, puteți accesa: www.nickelodeon.ro .

Nickelodeon este parte a grupului Viacom.