Gama Gerovital Tratament Expert se prezintă publicului cu o nouă imagine, în urma unui proces de facelift, realizat de Brand New.

Brand New a folosit pentru acest proiect o abordare în cheia unui design actual, contemporan conectat la noile trenduri din piață. În același timp, s-a avut în vedere realizarea unei diferențieri clare de restul competiției prin revendicarea rolului de “expert în tratament” păstrând, însă, acel “look&feel” care transmite încredere și seriozitate.

Gama Gerovital Tratament Expert este destinată îngrijirii și tratamentului părului, lansată în 2008, fiind una dintre gamele reprezentative ale GEROVITAL, cu o evoluție constantă, ajungând în doar câțiva ani de la lansare, lider în piață din punct de vedere valoric pe acest teritoriu de nișă, poziție păstrată până astăzi. 

„Abordarea noastră strategică a vizat modernizarea gamei, conservând câteva din elementele de design pentru recognoscibilitate: bejul recipientelor, îmbunătățit perceptual prin finisajul culorii (bej perlat sidefat) sau verdele ca și culoare de brand. În plus, am adoptat finisări de producție specială, menite să transmită vizual calitatea de necontestat a produselor.”, a declarat Mădălina Oanță Branding Director BRAND NEW despre proiectul de facelift al gamei.

Gama Gerovital Tratament Expert a fost modernizată și supusă în permanență inovației (fiind dezvoltate produse care tratează atât efectul, dar și cauza), astfel că în 2014 număra 22 de produse destinate îngrijirii tuturor tipurilor de păr. Gama cuprinde produse adresate deopotrivă femeilor și bărbaților moderni, activi, din mediul urban, al căror stil de viață alert sau obiceiuri de înfrumusețare le afectează sănătatea părului.

Atributele cheie ale gamei sunt transmise printr-un text ce completează perfect întreaga compoziție grafică și care aduce în plus argumente de persuasiune pentru achiziția produselor.

Echipa implicată în dezvoltarea celor două proiecte a fost formată din:

Echipa client Farmec:

Natalia Muscă – Manager de produs

Echipa agenție Brand New:

Vlad Bojan – Senior Graphic Designer

Mădălina Oanță – Branding Director

Adina Iovan – Branding Account Executive

Despre BRAND NEW:

BRAND NEW este o agenție de strategie și design de brand, care de mai bine de șapte ani oferă soluții de branding și packaging pentru clienți locali și internaționali.

Cu un portofoliu de servicii care cuprinde: audit de brand, definirea arhitecturii de brand, strategie de brand (produs, servicii, corporate), brand naming și definirea identității vizuale (concept de brand, univers vizual, soluții de design, retorica de brand, vocabular vizual) și Web design, BRAND NEW a dezvoltat parteneriate cu clienți de top din industrii dintre cele mai diferite. Printre aceștia se numără: Friesland Campina, Rewe Group, Ursus Breweries, Farmec, Orkla Foods, Rompaper, Marathon Distribution (Olympia, Contec), Nestle, Oetker, Meda Prod, Boromir, MDM Legal, Bic, Radio Gold, Vincon, Ponderas (actual parte din Regina Maria).

 Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

La finele lui 2018, reţeaua celor 26 magazine de brand (Farmec și Gerovital) deţinute de Farmec se întinde în 16 orașe și cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 18 magazine Gerovital care se găsesc în București (5 magazine), Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea.

Pentru a fi la curent cu noutăţi legate de brand-urile din portofoliul Farmec, sfaturi utile din partea specialiştilor, surprize şi concursuri, puteţi urmări conturile de social media:

Facebook: facebook.com/farmec.romania  

Instagram: www.instagram.com/farmec/

Site şi magazin online: www.farmec.ro