British School of Bucharest anunță că Philip Walters va avansa din funcția de Headmaster la finalul acestui an academic. Ca director al Advisory Committee, dl. Walters se va implica mai mult în dezvoltarea comunității BSB, pentru a continua performanțele obținute până acum.

Cu un rol prestigios în educația britanică internațională, British School of Bucharest a atras un număr remarcabil de candidați și a încheiat procesul de recrutare a următorului Headmaster.

Grant Gillies se alătură BSB începând cu august 2021, având o vastă experiență în roluri de conducere din întreaga lume. În prezent, dl. Gillies este Senior Vice Principal al Doha College din Qatar, una dintre cele mai mari și mai de succes Școli Internaționale Britanice din lume. A studiat la Universitatea din Edinburgh și a lucrat la nivel național, contribuind la realizarea de proceduri și s-a implicat în redactarea etaloanelor de predare pentru toți profesorii scoțieni, asigurând cele mai înalte standarde în toate școlile britanice.

Aștept cu nerăbdare să mă alătur British School of Bucharest ca Headmaster începând cu august 2021. Este un rol cu multe provocări, dar școala este asemănătoare cu Doha College din multe puncte de vedere. Preluarea poziției de la Philip Walters este un adevărat privilegiu, pe care îl aștept cu nerăbdare. El a adus BSB la nivelul actual și de abia aștept să duc mai departe succesul pe care acesta l-a obținut alături de echipa sa minunată” a menționat dl. Gillies, viitorul Headmaster al BSB.

În perioada petrecută în Qatar, Doha College a devenit una dintre cele mai performante școli internaționale britanice din lume, cu 2400 de studenți din peste 75 de naționalități. Grand Gillies a jucat un rol important în dezvoltarea și succesul continuu al Doha College, care precum BSB, a devenit Școală de Formare COBIS.

“Sunt încântat că am reușit să atragem candidați extrem de capabili pentru rolul de Headmaster și sunt convins că dl. Grant Gillies, împreună cu echipa BSB, va face o treabă extraordinară la nivel de management și operațional, dar și în ceea ce privește educația personalizată pe care o oferim. De abia aștept să lucrez îndeaproape cu membrii boardului și să contribui la dezvoltarea strategică a școlii” a declarat Philip Walters.

Ultimele 12 luni au reprezentat o provocare pentru toată lumea, dar mai ales pentru copii, care, în cele mai multe cazuri, nu au putut merge la școală. British School of Bucharest a depus toate eforturile pentru a face posibilă o educație susținută chiar și în această perioadă, demonstrând că performanța nu are limite.

Experiența lui Grant Gillies, cunoștințele vaste și preocuparea pentru binele copiilor vor ajuta BSB să treacă la următorul nivel și vor asigura că BSB va avea același succes ca și până acum.

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest (BSB) este o școală privată internațională din București recunoscută și cu resurse multiple ce oferă o educație internațională vastă, bazată pe Curriculumul Național pentru Anglia. BSB oferă o educație notabilă pentru 600 de studenți cu vârste cuprinse între 2-18 ani. Este o comunitate de învățare diversă și amplă, cu elevi care reprezintă aproximativ 50 de naționalități. Aceștia beneficiază de un raport impresionant elev-profesor și de dimensiuni reduse de clasă, asigurând un mediu de învățare personalizat și care susține un mediu de învățare continuu.

 BSB este singura școală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”Excelent” atât pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, cât și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor. Raportul Inspectoratului Școlilor Independente din Marea Britanie din anul 2018