British School of Bucharest organizează prima ediție din acest an al evenimentulul BSB Virtual Open Day care oferă posibilitatea de a vizita campusul BSB și de a cunoaște directorii școlii prin mijloace virtuale.

Alegerea unei școli internaționale este o decizie importantă, iar etapa de cercetare a noii școli trebuie realizată temeinic, de către părinți și copii. Vizitarea școlii și cunoașterea viitoarei comunități vor ajuta atât părinții, cât și elevii să ia decizia cea mai bună în ceea ce privește educația lor.

Într-o lume imprevizibilă, plină de provocări, British School of Bucharest oferă un mediu sigur și primitor pentru elevi, încurajându-i să-și atingă potențialul maxim, atât pe plan personal, cât și academic.

În cadrul acestui eveniment, părinții pot afla mai multe despre angajamentul BSB de a oferi educație de calitate, într-o serie de discuții online și sesiuni Q&A care sunt special concepute pentru fiecare etapă de studiu, începând cu perioada preșcolară, școala primară și terminând cu școala secundară, conform sistemului britanic de învățământ. Directorii fiecărei secții ai școlii vor răspunde la întrebările părinților și le vor oferi un tur virtual al campusului British School of Bucharest împreună cu informații relevante cu privire la programa școlară britanică și detalii despre proiectele extrașcolare disponibile elevilor și părinților deopotrivă.

BSB Virtual Open Day va avea loc pe 27 februarie după cum urmează:

Programul pentru fiecare sesiune:

10:00 – 11:30 – Grădiniță

12:00 – 13:30 – Școala Primară

15:00 – 16:30 – Școala Secundară

Evenimentul online este dedicat părinților care își doresc să își înscrie copiii în anul academic 2021 – 2022. Ei se pot înregistra pentru BSB Virtual Open Day aici: www.britishschool.ro/virtual-open-day până pe 26 februarie, ora 12:00.

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest (BSB) este o școală internațională de top ce oferă un sistem de învățâmânt internațional bazat pe curriculum-ul național britanic ce include etapele de studiu EYFS/Grădiniță, Primary și Secondary School/Școală Primară și Secundară, cu certificări IGCSEs până la A Levels.

Din anul 2000, BSB oferă acces la educație britanică elevilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, într-o comunitate extrem de diversă, cu peste 650 de elevi și 48 de naționalități diferite. Aceștia beneficiază de un raport impresionant elev-profesor, în clase de dimensiuni reduse, asigurând un mediu de învățare personalizat și încurajator, oferit de profesori vorbitori nativi de limba engleză.

BSB este singura școală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”Excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, conform unui raport realizat de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie în 2018.