Bucură-te de un somn odihnitor pe timpul nopții în mansarda visurilor tale cu noua colecție de rulouri opace VELUX Colour by You!

Toată lumea își dorește ca dormitorul să arate cât mai bine, dar este la fel de important ca acesta să ofere condițiile perfecte pentru un somn odihnitor. 
De aceea, VELUX vine în întâmpinarea clienților săi cu noua colecție de rulouri opace Colour by You, colecție care oferă clienților posibilitatea de a alege și asorta în orice dormitor culoarea favorită din cele 1800 de nuanțe disponibile acum.
 
Experții ne spun că, zilnic, trebuie să alocăm o treime din timpul nostru somnului pentru a avea o viață sănătoasă și fericită (Aminoff MJ, 2011). Din păcate, de cele mai multe ori, există diferite motive care ne împiedică să ne asigurăm necesarul de 6-8 ore de odihnă pe noapte. Stresul, locul de muncă în ture sau îngrijirea și supravegherea copiilor sunt doar câteva dintre aspectele pe care trebuie să le depășim pentru a ne bucura de un somn odihnitor. Totuși, nu numai presiunile exterioare de zi cu zi la care suntem supuși ne ridică probleme, ci și spațiul în care dormim are un impact major asupra calității somnului nostru.
 
De cele mai multe ori, calitatea somnului este compromisă nu numai de situațiile cărora trebuie să le facem față zilnic, dar și de mediul în care locuim și, implicit, de cantitatea de lumină care pătrunde în dormitoarele noastre. Există o mulțime de soluții pe care le putem aplica pentru a face din dormitorul nostru un loc mai odihnitor, dar poate cea mai importantă este aceea de a ne asigura că nu avem niciun factor perturbator în cameră, precum lumină excesivă, zgomot sau miros. Pentru a rezolva problema luminii deranjante, VELUX a creat pentru tine colecția de rulouri opace Colour by You, care îți garantează un efect de întunecare de 99,9% în orice moment al zilei. Cel mai mare beneficiu al acestei colecții este faptul că poți alege nuanța dorită dintr-o gamă impresionantă de culori și astfel ești sigur că dormitorul tău arată în continuare stylish.
Colecția VELUX Color by You îți oferă oportunitatea de a alege dintr-o gamă de sute de culori și nuanțe pentru ruloul tău opac, pentru o amenajare atrăgătoare a acestuia, dar și pentru un efect garantat de întunecare. Poți asorta rulourile VELUX cu perdelele, covoarele, canapeaua etc. – alegerea este doar a ta: pur și simplu intri pe veluxshop.ro, utilizezi instrumentul de selecție a culorilor, introduci codul RAL pe care îl cauți pentru a-ți crea jaluzelele personalizate, care apoi îți vor fi livrate acasă în trei săptămâni.
 
 „Când vine vorba de rulourile opace, oamenii tind să creadă că trebuie să aleagă o culoare închisă pentru a opri pătrunderea luminii naturale”, explică Noemi Ritea, Manager General VELUX România.
 
Colecția VELUX Color by You oferă oamenilor posibilitatea de a alege nuanța rulourilor opace dintr-un paletar de până la 1800 de culori, toate asigurând un efect de întunecare de 99,9% în camera ta. Fie că amenajarea interioară se bazează pe nuanțe de albastru deschis, verde închis sau roz pastelat, VELUX îndeplinește orice dorință legată de culoare, pentru ca tu să te bucuri de un dormitor cu adevărat personalizat și de un somn odihnitor pe tot timpul nopții.
 
 5 sfaturi pentru un somn mai bun
 
1. Relaxează-te și aerisește înainte de culcare – redu timpul petrecut în fața ecranului, meditează sau bucură-te de o baie liniștită însoțită de miresme relaxante și de lumânări cu efect de calmare. Acordă-ți timp pentru a evada din mijlocul agitației zilnice; aceasta te poate ajuta să adormi mai repede.
 
 2. Asigură-te că temperatura din camera ta este potrivită – dacă e prea cald sau umed, îți dai plapuma la o parte. Dacă e prea rece, nu te simți confortabil. Deschiderea unei ferestre te poate ajuta să reglezi temperatura în dormitorul tău pentru un somn mai confortabil.
 3. Fă întuneric în cameră – împiedică pătrunderea luminii din cameră, care te poate trezi, folosind un rulou opac VELUX Color by You pentru întuneric în orice moment. 
4. Redu zgomotul de fond – încearcă să limitezi cantitatea de zgomot de fundal pentru a te ajuta să obții un mediu liniștit. Astfel, oprește televizorul și deconectează orice aparate care produc zgomot sau folosește dopuri pentru urechi. 
5. Încărcă telefonul în altă cameră – lumina artificială de la telefonul tău te poate deranja și trezi. Încarcă dispozitivele în altă cameră pentru a elimina orice tulburări posibile din timpul somnului.
 
Pentru mai multe informații despre cum să transformi mansarda cu ajutorul luminii naturale, vizitează www.velux.ro și veluxshop.ro.