Treceri pietoni 3D

București Mall-Vitan a inaugurat 3 treceri de pietoni 3D în parcarea centrului comercial, devenind astfel primul mall din România care a implementat aceste măsuri pentru sporirea siguranței pietonilor. Inițiativa a fost implementată în parteneriat cu Asociația EDIT, care a realizat recent alte treceri de pietoni de acest tip pe drumurile publice din București.

Cele trei treceri de pietoni 3D din parcarea București Mall-Vitan au fost implementate cu rolul de a-i determina pe șoferi să încetinească în apropierea lor. Dungile care alcătuiesc aceste treceri de pietoni sunt completate de forme suplimentare, umbrite în jurul lor, ce le oferă un aspect de blocuri ridicate de la nivelul solului.  Această iluzie optică este creată pentru a determina șoferii să reducă viteza, cauza celor mai multe accidente.

Despre București Mall – Vitan

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis acum 20 de ani. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de cooking în rândul publicului. București Mall continuă să fie un trendsetter: recent, a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al cunoscutului retailer britanic TOPSHOP l TOPMAN , iar acum aduce în premieră în România Tommy Hilfiger Accesories.