Cea de-a cincea editie a festivalului BURGERFEST isi deschide portile vineri, 10 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162-164). Vor fi trei zile de burgareala, cu zeci de sortimente de burgeri, bere rece, relaxare la iarba verde si, evident, muzica buna cu cinci trupe si trei DJ-i.

Programul festivalului se prezinta astfel:

VINERI, 10 mai

17:00 – ACCES
21.00 – 22:00 – concert OCS

SAMBATA, 11 mai

12:00 – ACCES
19:45 – 20:45 – concert JURJAK

21:00 – 22:00 – concert VIȚA DE VIE

DUMINICA, 12 mai

12:00 – ACCES
20:00 – 21:00 – concert LES ELEPHANTS BIZARRES
21:00 – 22:00 – concert ROA

Si pentru ca mancarea delicioasa merge cel mai bine cu muzica buna, mai jos vi-i prezentam si pe cei trei DJ-i care se vor ocupa de atmosfera de dinainte de concerte: – Hefe(Coma), NotSoCommonDJ (Electrocord) si Abasc.

BURGERFEST 2019 te invita sa burgaresti cu peste 60 de sortimente de burgeri, pregatiti de nu mai putin de 22 de restaurante din intreaga tara, inclusiv din orase ca Brasov, Cluj, sau Sibiu.

Vedeta BURGERFEST 2019 ramane gustul perfect al burgerului gourmet, cu o chifla pufoasa, carne facuta atat cat trebuie, sosuri originale si garnituri delicioase, insa, ingredientul de baza al BURGERFEST este atmosfera agreabila, creata de un public minunat. Pentru ca experienta sa fie si de aceasta data una foarte placuta, organizatorii aduc la cunostinta publicului cateva informatii utile:

 • BURGERFEST este un eveniment pe baza de bilet si jetoane.
 • Accesul în spațiul festivalului va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata festivalului.
 • La intrarea în spațiul festivalului – și după validarea biletului sau abonamentului – participanții vor primi câte o brățară care va fi valabilă pentru întreaga zi, în cazul biletelor de o zi, sau pe toată durata festivalului, în cazul abonamentelor.
 • Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor, în afara punctelor de vânzare autorizate.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice intrarea la festival persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.
 • Organizatorul nu își asumă responsabilitatea despăgubirii pentru biletele achiziționate din alte surse decât cele oficiale disponibile pe site-ul evenimentului.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a efectua control corporal sumar și al bagajelor.
 • Organizatorul NU asigură locuri de parcare, drept urmare publicul este rugat ca, în măsura în care este posibil, să folosească mijloacele de transport în comun.
 • Pentru confortul publicului, organizatorul va limita accesul la cel mult 3500 de persoane în același timp, în zona de festival.
 • În zona evenimentului, cât și în cadrul acestuia se vor face fotografii/materiale video pentru care ne rezervăm dreptul de a le folosi ulterior în comunicari de uz intern sau extern cu scop comercial sau de marketing. Intrând in aceste zone, puteți fi surprinsi în aceste materiale, așadar, implicit, sunteți de acord să ne transferați și toate drepturile de folosință a imaginilor.

Este interzis:

 • Accesul cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, lanțuri, substanțe interzise prin lege, obiecte periculoase.
 • Organizatorul nu va stoca și păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata festivalului.
 • Accesul cu biciclete în spațiul festivalului. Organizatorul va asigura o parcare de biciclete, însă e necesar să aduceți propriul antifurt pentru a vă asigura bicicleta.
 • Organizatorul își rezervă dreptul de a interzice accesul sau, eventual, de a evacua din cadrul festivalului persoanele în stare evidentă de ebrietate sau sub influența substanțelor interzise și persoanelor recalcitrante, violente verbal și/sau fizic.

Este permis:

 • Accesul cu animale de companie, în măsura în care acestea nu deranjează alți participanți la festival. Vă rugăm să veniți cu punguțe, pentru a strânge după animaluțe. :)
 • Accesul gratuit pentru copiii sub 14 ani. însoțiți de unul dintre părinți, posesor de bilet valid.
 • Accesul cu aparate de foto/video.
 • Accesul cu căști de motocicletă.

Accesul se incheie la ora 22.00 in toate cele 3 zile de festival

Biletele pentru BURGERFEST 2019 se găsesc pe iabilet.ro.

BURGERFEST este un eveniment prezentat de Lidl, susținut de Silva și sponsorizat de Heinz.

Festivalul este organizat de Mixtopia – LIVEPRO Events.

Recomandat de ROCK FM

Parteneri media: TV PAPRIKAVICE

Facebook: facebook.com/BurgerFestival/

Web: burgerfest.ro

RSVP: https://www.facebook.com/events/229537017824041/