Misiunea Hill’s este de a ajuta îmbunătățirea și prelungirea relației dintre oameni și animalele lor de companie.

 În luna aprilie a acestui an, Hill’s a reluat inițiativa de susținere a adăposturilor de animale din România prin a doua ediție a campaniei de donații #MisiuneaNoastraPrietenPeViata.

În perioada 1-30 aprilie 2022, Hill’s a oferit un discount de 20% pentru produsele Hill’s Vet Essentials și Hill’s Science Plan. La finalul campaniei, 3% din hrana vândută a fost donată către adăposturile de animale din țară. Mai mult, Hill’s a încurajat oamenii din toată România să se alăture inițiativei prin postarea unei fotografii cu animăluțul de companie pe Facebook sau Instagram împreună cu hashtag-ul #MisiuneaNoastraPrietenPeViata. Pentru fiecare fotografie postată, Hill’s a donat câte un bol de hrană în plus către adăposturi.

De la comunitățile de iubitori de animale până la celebrități, mii de oameni din toată țara au preluat și au dat mai departe mesajul campaniei Hill’s, fapt care a avut ca rezultat o donație importantă de 7 tone de hrană către 5 adăposturi din România, fiecare primind câte 1,4 tone de mâncare.

Dana Rogoz și Andreea Retinschi, două iubitoare de animale cu comunități online importante, s-au implicat din nou în campanie, iar în acest an li s-a alăturat și Răzvan Fodor, într-un efort comun de încurajare a adopției.

Campania #MisiuneaNoastraPrietenPeViata este parte integrată a programului internațional Food, Shelter & Love al Hill’s și este o continuare a inițiativei lansate în 2021.

 Despre Hill’s Pet Nutrition

 Fondată în urmă cu mai mult de 70 de ani cu un angajament neclintit față de nutriția animalelor, misiunea Hill’s este să ajute la îmbunătățirea și prelungirea relației speciale dintre oameni și animalele

lor de companie. Hill’s este dedicată pionieratului în cercetare și nutriției inovatoare pentru câini și pisici, bazate pe înțelegerea științifică a nevoilor lor specifice. Pentru mai multe informații despre Hill’s, produsele noastre și filosofia noastră nutrițională, vizitează-ne pe www.hillspet.ro sau caută-ne pe Facebook la Hill’s Pet Nutrition.