Mastercard anunță continuarea parteneriatului de succes cu festivalul de muzică Summer Well, care va avea loc pe 10 și 11 august pe Domeniul Știrbey, Buftea.

Parteneriatul dintre Mastercard și Summer Well a devenit de astăzi și mai relevant, pentru că una dintre cele mai importante formații ale momentului, The 1975, a câștigat cele mai importante premii ale muzicii britanice, BRIT Awards: Cel mai bun grup britanic şi Cel mai bun album britanic pentru A Brief Inquiry Into Online Relationships.

Ajuns în 2019 la cea de-a 9 ediție, Summer Well a găsit în Mastercard partenerul perfect pentru dezvoltarea unei platforme culturale alternative care să fie atractivă pentru bucureșteni și nu numai. Mastercard a reușit în 2018 să împrumute evenimentului o parte din spiritul său îndreptat către experiențe inedite – Bellevue-ul Mastercard a fost locul de unde participanții la festival s-au simțit aproape ca pe scena pe care au cântat Bastille, Justice, The Kooks, Kodaline, Oscar and the Wolf, Sofi Tukker și mulți alții. Programele dezvoltate împreună vor fi continuate și extinse pentru ediția 2019. Parteneriatul completează lista de parteneriate dintre Mastercard și cele mai cool festivaluri din România: TIFF și Electric Castle.

În primul rând, ne bucură legătura naturală creată între BRIT Awards și Summer Well, două evenimente susținute de Mastercard, prin venirea la București, pe 10 august, a proaspăt premiatei trupe britanice, The 1975. Continuarea parteneriatului Mastercard cu festivalul Summer Well este o confirmare a alinierii dintre așteptările publicului, valorile organizatorilor și spiritul încurajat de Mastercard. Ne propunem ca în următorii ani experiența trăită pe toată durata festivalului cashless Summer Well să devină sinonimă cu Mastercard și momentele de neprețuit  pe care le oferă comunității iubitoare de muzică. Ceea ce înseamnă că pregătim, în continuare, și alte surprize pe care le vom anunța până pe 10 august.”, a declarat Ada Iftodi, Marketing Manager, Mastercard România.

Am urmărit BRIT Awards live și ne-am bucurat pentru The 1975 atunci când au câștigat Best British Group și din nou când au câștigat cel mai prestigios premiu al galei, Album of the Year. Ne-am bucurat pentru ei (sunt cea mai bună trupă a momentului și talentul și efortul merită să fie răsplătite), pentru noi (suntem singurul festival la care au cântat în România) și pentru Mastercard, pentru că fac toate alegerile potrivite și pentru că ajuta industria spectacolelor să se dezvolte. Pe 10 august, nu ratați concertul The 1975 de la Summer Well – BRIT Awards au adus garanția că veți vedea cea mai în vogă formație a momentului. Noi și Mastercard vom fi acolo, în primul rând.”, a afirmat Andi Mitoi, co-organizator, Summer Well Festival.

 Așadar, pe 10 august 2019 publicul Summer Well se va întâlni cu cel mai bun grup britanic, care va cânta piese de pe cel mai bun album al anului în UK. Asta pe lângă hit-urile pentru care o generație întreagă îi venerează pe cei 4 artiști. Dacă această categorie ar fi existat la BRIT Awards, The 1975 ar mai fi câștigat și Best Live Show, pentru că producția noului lor turneu este cu adevărat nemaivăzută. 2019 reprezintă cel de-al 21-lea an în care Mastercard este sponsor principal al BRIT Awards, cea mai importantă noapte din industria muzicală britanică. Fie că este vorba de bilete la BRIT Awards sau surprize de neprețuit, Mastercard creează de două decenii experiențe exclusiviste pentru fanii muzicii britanice.

Prin parteneriatul încheiat, Mastercard și Summer Well le oferă fanilor modalități simple și eficiente de plată, atât pentru bilete, cât și în cadrul evenimentului, încurajând în acest fel plățile electronice. Printre numele confirmate la ediția din acest an a Summer Well se numără The National, The 1975, Maribou State, Pale Waves, Black Honey & Tender.

Despre Mastercard

Mastercard, www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile Mastercard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Despre Summer Well

Summer Well este, așa cum reiese și din slogan, mai mult decât un festival de muzică: este o mini-vacanță. Ajuns la a IX-a ediție, va avea loc anul acesta în perioada 10-11 august, într-o locație unică, Domeniul Știrbey din Buftea. Summer Well 2019 va include: o scenă secundară, Bohemian Village, Summer Wellness, instalații de artă, expoziții, street food și multe altele. Urmărește noutățile pe Facebook și pe Instagram.

Advertising4U.ro Platforma de Promovare ONLINE Comunicate de Presa